Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnsäng & juniorsäng

Loftsäng barn

39 st produkter
Visar 24 av 39 produkter
12

Mer utrymme med loftsäng

Få mer utrymme i barnrummet och skapa en rolig sovplats med en loftsäng från Chilli! Vårt sortiment av loftsängar finns tillgängliga i olika storlekar och design och kan vara en praktisk lösning för att spara plats och skapa extra utrymme för lek och förvaring. Med en loftsäng får ditt barn inte bara en bekväm sovplats utan även en spännande möbel som kan tillföra en äventyrlig touch till rummet.

Vilken typ av material används vanligtvis för loftsängar?

På Chilli hittar du loftsängar i olika material. Vanligtvis är det trä eller metall som används till en loftsäng. Trä ger en mer traditionell och naturlig känsla, medan metall ger en mer modern och avskalad känsla. Valet av material beror på din egen stil och önskemål.

Kan jag installera och montera en loftsäng själv?

Installationen av en loftsäng kan variera beroende på modellen och tillverkaren. Det är alltid bäst att följa tillverkarens anvisningar eller rådgöra med Chillis kundtjänst eller en fackman om du är osäker på hur du ska installera och montera loftsängen. En del modeller kan vara enklare att installera än andra och kan kräva att du har vissa verktyg och färdigheter. För att säkerställa en korrekt installation och montering rekommenderar vi att du noggrant läser de medföljande monteringsanvisningarna för att utföra arbetet på ett korrekt sätt och säkerställa att loftsängen är säker för dig och dina barn.

Vilken ålder är en loftsäng lämplig för?

Det beror på loftsängens storlek och modell. De flesta loftsängar är lämpliga för barn från cirka 6 år och uppåt. En loftsäng passar även tonåringar och vuxna, så det finns ingen övre åldersgräns för när man inte kan använda en loftsäng längre.