Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnsäng & juniorsäng

Hussäng

26 st produkter
Visar 24 av 26 produkter
12
En hussäng är en unik och rolig säng för ditt barn som ger en mysig och säker plats att sova och leka på. Denna typ av säng har vanligtvis en form av ett hus och kan tillverkas i olika material och färger för att passa ditt barns personlighet och stil. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av hussängar och tipisängar för både små och större barn, så ta en titt och hitta den perfekta sängen för din lilla drömmande äventyrare.

Vilka är fördelarna med en hussäng för barn?

En hussäng ger inte bara en bekväm plats för ditt barn att sova på, utan också en rolig och fantasifull plats att leka på. Det kan bidra till att skapa en trygg och rolig sovplats för ditt barn. Dessutom är det en trendig sängmöbel som kan ge ett charmigt utseende till barnrummet.

Finns det sängar för barn som ser ut som tält?

Ja, det finns barnsängar som är utformade för att se ut som tält. Dessa sängar kallas vanligtvis för tältsängar eller tipi-sängar och är ett populärt val för barnrum. Tältsängar ger en lekfull känsla till barnrummet och kan ge ditt barn en mysig och rolig plats att sova och leka på. De flesta tältsängar har en bottenbädd som är placerad på golvnivå vilket ger utrymme för säker lek i och utanför sängen.

Vilken är den ideala åldern för barnet för att sova i en hussäng?

Det finns ingen specifik ålder för en hussäng, men det rekommenderas att den används för barn som är tillräckligt gamla för att sova i en säng utanför en spjälsäng. Det är också viktigt att välja en säng som passar barnets storlek och ålder, och att säkerheten är prioriterad i konstruktionen.