Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnsäng & juniorsäng

Babynest, mosekorg & babykorg

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Babynest, mosekorg och babykorg är tre olika typer av sov- och viloplats för spädbarn. Babynest är en liten madrass med höga kanter som ger en trygg och mysig miljö för barnet att sova i. Mosekorg är en traditionell form av spjälsäng som oftast är gjord av naturmaterial som rotting eller fläta. Den har en rund form och är lätt att bära runt. Babykorg är en liten bädd som kan placeras i en vanlig spjälsäng eller på golvet. Den ger extra stöd och komfort för det lilla barnet under sömnen. Alla tre alternativen är populära val för nyblivna föräldrar och erbjuder en säker och bekväm sovplats för deras små.

Vanliga frågor om Babynest, mosekorg & babykorg

Vad är ett babynest?

Ett babynest är en liten madrass med höga kanter som används för att skapa en trygg och begränsad sovplats för spädbarn. Det är utformat för att efterlikna känslan av att vara i livmodern och kan hjälpa till att lugna och ge en känsla av trygghet för det lilla barnet. Babynestet kan placeras i en spjälsäng, vagga eller på en säker yta på golvet. Det är viktigt att använda babynestet under uppsikt och följa tillverkarens anvisningar för säker användning.

Är det modernt med mosekorg?

Ja, det är faktiskt modernt att använda en mosekorg för din bebis. Mosekorgar har återvänt som populära val för spädbarn eftersom de erbjuder en trygg och bekväm sovplats för barnet samt ger en rustik och naturlig touch till inredningen. Många föräldrar uppskattar även den bärbara och lättanvända designen som gör det enkelt att ha bebisen nära oavsett var du befinner dig i hemmet.

Passar en babykorg i alla rum?

En babykorg kan i princip passa i de flesta rum, men det är viktigt att tänka på rummets storlek, stil och funktion när du placerar en babykorg. Babykorgar har en tendens att smälta in väl i sovrummet, vardagsrummet eller andra gemensamma utrymmen där du vill ha en mysig och bekväm plats för ditt barn att vila. Se till att välja en plats där korgen inte blir i vägen och där ditt barn kan sova ostört.