Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnsäng & juniorsäng

Spjälsäng

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

Hos Chilli är vi stolta över att erbjuda ett stort utbud av spjälsängar som ger din lilla älskling den trygghet och bekvämlighet som de behöver för en god natts sömn. En bra spjälsäng bör inte bara vara rymlig, bekväm och säker, det är också trevligt om den passar snyggt in i inredningen i barnkammaren. Vi förstår vikten av att ge ditt barn den bästa sömnen, och därför har vi noga valt ut spjälsängar av högsta kvalitet. Våra spjälsängar är också utformade för att vara hållbara och lätta att montera, så att du kan ha en säker plats för ditt barn att sova på kort tid. Beställ din nya barnsäng online från Chilli och få den bekvämt levererad direkt till ditt hem.

Vilken typ av madrass behöver jag till min spjälsäng?

Du behöver en madrass som är tillräckligt mjuk och bekväm för ditt barn att sova på. Många spjälsängar levereras med en grundläggande madrass, men du kan också köpa en särskild spjälsängsmadrass för extra komfort och stöd.

Vilken storlek på spjälsäng behöver jag?

Storleken på spjälsängen beror på ditt barns ålder och storlek. De flesta spjälsängar är utformade för att passa ett spädbarn upp till två år, men det är viktigt att mäta och jämföra sängens mått med ditt barns längd och vikt för att hitta den bästa passformen.

Kan jag justera höjden på spjälsängen?

Ja, många spjälsängar har justerbara höjder för madrassen, vilket gör det möjligt att anpassa sängen efter ditt barns storlek och utveckling. Detta gör det också enklare att lägga ner eller lyfta upp ditt barn ur sängen, särskilt när de är små.