Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnstol

Babysitter

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter

Upptäck det perfekta sättet att ge din bebis både komfort och trygghet med en fantastisk babysitter. Med sin ergonomiska design och mjuka material håller en babysitter din lilla älskling bekväm och glad. Våra babysitters är utformade med omsorg och säkerhet i åtanke, med flera olika funktioner och utseenden. Den är enkel att använda och perfekt för både vila och vakna stunder. Ge din bebis den bästa möjliga komforten i en skön babysitter. Vi på Chilli förstår vikten av att ha en trygg och bekväm plats för din bebis att sitta i, och därför har vi samlat ett noga utvalt sortiment av babysitters. Med vårt sortiment av babysitters kan du hitta den perfekta lösningen för att få din bebis att känna sig bekväm och trygg. Med en babysitter från Chilli kan du ge ditt barn en egen plats att koppla av på, samtidigt som du har händerna fria för att göra andra saker.

Vad är en babysitter?

En babysitter är en stol som är utformad för att ge ditt barn en bekväm plats att sitta på. De är utrustade med en skålformad sits och en upprätt position som gör det enklare för ditt barn att titta på sin omgivning. Vissa babysitters är även utrustade med en vibration eller gungfunktion som kan hjälpa ditt barn att somna eller bli lugnare.

Vad är fördelarna med en babysitter?

En babysitter kan vara en räddning för föräldrar som behöver en paus eller bara vill ha händerna fria för en stund. Din bebis kan sitta i babysittern medan du gör andra saker, som att laga mat eller städa. Babysitters kan också hjälpa till att underhålla ditt barn, genom att ge dem en bekväm plats att titta på leksaker eller andra saker i rummet.

Vilka olika typer av babysitters finns det?

Det finns många olika typer av babysitters att välja mellan. Vissa har en gungfunktion medan andra har en vibration som kan hjälpa ditt barn att somna. Du kan välja mellan olika material, inklusive plast, tyg och trä, samt olika färger och mönster. En del babysitters är även utrustade med en avtagbar leksaksskena för att underhålla ditt barn.

Hur använder jag en babysitter på rätt sätt?

Det är viktigt att du alltid följer tillverkarens instruktioner när du använder en babysitter. Se till att babysittern står på en plan och stabil yta och att ditt barn alltid är fastspänt med säkerhetsbältet. Låt aldrig ditt barn vara utan uppsikt när hen sitter i en babysitter.