Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Barnstol

Barnfåtölj

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Genom köp av barnfåtölj ger du ditt barn sin egna plats. Oavsett om det är i barnrummet eller vardagsrummet, kan den lilla njuta av en bra bok eller filmmyset med familjen. Bläddra bland våra olika barnfåtöljer för att hitta en som passar ditt barn. Vi har fåtöljer i många olika modeller, storlekar och färger. Beställ din nya barnfåtölj billigt från oss på Chilli.

Vanliga frågor och svar

  • Vad ska jag tänka på vid val av barnfåtölj?

    Tänk på att låta ditt barn få vara med och bestämma sin nya fåtölj. Den behöver vara passande för ditt barn, då ökar du chanserna till att skapa ett trivsamt barnrum. En fåtölj med gungfunktion kan passa äldre barn medan mjuka varianter passar den som vill flytta runt sin fåtölj. Det är även bra att välja en storlek på modell som passar i barnets rum, du vill inte att fåtöljen är för stor.
  • Kan jag köpa barnfåtölj till små barn?

    Absolut! Är det till ett väldigt litet barn rekommenderar vi att du köper en fåtölj i plysch. De är låga, färgglada och roliga vilket underlättar för barnet om hen vill vara i fåtöljen själv. Våra plysch-modeller kommer i roliga motiv och gosedjur, välj mellan prinsessa/prins, giraff eller björn fåtöljer.
  • Hur rengör jag barnfåtölj?

    Du torkar enkelt av fåtöljen med en våt svamp eller trasa, låt sedan den torka. Undvik att använda rengöringsmedel, då riskerar du att lämna fläckar på fåtöljen.