Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Barnstol

Juniorstol

3 st produkter
Visar 3 av 3 produkter

En juniorstol är en mindre stol som är utformad för att passa barn i åldern 2 till 6 år. Dessa stolar är vanligtvis tillverkade av hållbara material som trä eller plast och har en ergonomisk design för att främja en korrekt sittställning och komfort för barnet. Juniorstolar är vanligtvis justerbara i höjd och har även en fotstöd för att stödja barnets fötter. Det finns olika stilar och färger att välja mellan för att passa barnets personliga preferenser och inredning i rummet. Juniorstolar är en idealisk möbel för barnens lekrum, matbord eller skrivbord för att främja deras självständighet och bekvämlighet.

Vanliga frågor om Juniorstol

Vad är en juniorstol?

En juniorstol är en typ av barnstol som är speciellt designad för att passa barn i åldern 3 till 10 år. Den är vanligtvis mindre i storlek än en vanlig vuxenstol och har anpassade funktioner för att ge barnet en bekväm och säker sittplats vid matbordet eller skrivbordet. Juniorstolar kan ha olika funktioner som justerbar höjd, ryggstöd och fotstöd för att kunna anpassas efter barnets behov och växande kropp. Dessa stolar är utformade för att främja en korrekt sittställning och bidra till en god ergonomi för barnet.

När byter man till juniorstol?

Man brukar vanligtvis byta till en juniorstol när barnet är runt 3-4 år gammalt. Det är oftast vid den åldern som barnet har vuxit ur sin spädbarnsstol eller babysitter och behöver en stol som är anpassad efter deras storlek och behov. En juniorstol ger barnet mer självständighet vid måltiderna och kan även vara mer ergonomiskt utformad för att främja en korrekt sittställning. Det är viktigt att välja en juniorstol som är säker och stabil för att undvika olyckor.