Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnstol

Barnstol trä

25 st produkter
Visar 24 av 25 produkter
12

Populära filtreringar

Barnstolar av trä är en populär och praktisk lösning för att säkra barnets plats vid matbordet. Trä är ett hållbart och robust material som passar perfekt för barnmöbler som ska tåla mycket användning. Dessutom ger trä en naturlig och vacker look till stolarna. Det finns många olika modeller och stilar att välja mellan, från enkla och klassiska till mer moderna och ergonomiska. Det är viktigt att välja en stol som passar barnets ålder och storlek samt som uppfyller säkerhetskraven för att undvika olyckor vid matbordet.

Vanliga frågor om Barnstol trä

  • Vad är fördelarna med barnstol trä?

    Fördelarna med en barnstol i trä är att den är hållbar, stabil och har en naturlig estetik som passar in i de flesta hem. Trä är också ett miljövänligt material som kan återvinnas eller återanvändas när den har tjänat ut sitt syfte. Dessutom kan en barnstol i trä vara lätt att rengöra och underhålla.
  • När kan ett barn sitta i barnstol trä?

    Ett barn kan sitta i en barnstol av trä när det kan sitta självständigt och hålla upp huvudet stabilt, vanligtvis runt 6 månaders ålder. Det är viktigt att välja en barnstol som är lämplig för barnets ålder och vikt, och som är säker och stabil för att undvika skador.
  • Hur väljer jag rätt barnstol i trä för mitt barn?

    För att välja rätt barnstol i trä för ditt barn är det viktigt att ta hänsyn till barnets ålder, storlek och behov. En barnstol i trä ska vara stabil och säker, och ha möjlighet till justering så att den kan anpassas efter barnets växande kropp. Tänk även på att välja en stol som är enkel att rengöra och underhålla.