Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Barnstol

Sittsäck & sittpuff barn

6 st produkter
Visar 6 av 6 produkter

Saccosäckar har blivit en populär och bekväm sittmöbel för både vuxna och barn. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av saccosäckar och sittpuffar för barn, och som är perfekta för att skapa en mysig och lekfull atmosfär i barnrummet, vardagsrummet eller kanske på altanen. Med sin mjuka och formbara design är en sittsäck en perfekt plats för ditt barn att koppla av, läsa en bok eller titta på TV. Våra saccosäckar, sittsäckar och sittpuffar för barn finns i olika färger och mönster för att attrahera allas preferenser och inredningsstilar.

Kan saccosäckar från Chilli användas som en extra sittplats i barnkammaren?

Ja, en saccosäck barn eller sittsäck barn är en bekväm och praktisk extra sittplats till barnrummet. Ditt barn kan leka, läsa eller titta på TV i sin saccosäck.

Kan saccosäckar tvättas?

Ja, de flesta av våra saccosäckar har ett avtagbart och tvättbart fodral så att du enkelt kan hålla ditt barns saccosäck fräsh.. Kontrollera produktbeskrivningen för att se om saccosäcken du är intresserad har avtagbar klädsel, har du några frågor eller fungeringar är du varmt välkommen att kontakta Chillis kunniga kundservice.

Kan jag köpa saccosäck barn i olika färger och mönster på Chilli?

Ja, vårt sortiment av saccosäckar och sittpuffar för barn finns i olika färger och mönster så att det finns något som passar alla barn.