Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sista chansen! Cyber Week slutar om:  

Barnstol

Tripp trapp stol

1 st produkter
Visar 1 av 1 produkter
Tripp Trapp stolen är en mycket eftertraktad matstol som inte bara är stilren och elegant, utan också ergonomisk och justerbar. Med dess unika justerbarhet av sits och fotstöd ger den optimalt stöd åt både rygg och fötter i alla åldrar. Dessutom gör den det möjligt för din lilla att sitta med vid matbordet och komma närmare familjen redan från födseln. Tripp Trapp stolarna finns i flera olika färger och material, vilket gör det enkelt att hitta en som passar din inredning. Med tillbehör som Baby Set, Tray och Cushion, kan du använda stolen redan från dag ett, och sedan anpassa den allt eftersom ditt barn växer. Utforska vår Tripp Trapp stolskollektion idag och skapa en bekväm och stilren miljö för hela familjen.

Vad är fördelarna med en Tripp Trapp stol?

Tripp Trapp stolar är ergonomiska, justerbara och designade för att växa med ditt barn. De erbjuder bekvämlighet, komfort och hållbarhet, samtidigt som de är stilrena och passar perfekt till din inredning.

Kan jag använda Tripp Trapp stol till mitt nyfödda barn?

Ja, med tillägget av en Newborn Set kan du använda Tripp Trapp stol till ditt nyfödda barn. Newborn Setet ger stöd och stabilitet för ditt barns huvud och nacke.

Hur rengör jag min Tripp Trapp stol?

Tripp Trapp stolar är enkla att rengöra med en fuktig trasa och mild rengöringsmedel. Vi rekommenderar att du undviker att använda starka kemikalier eller slipande rengöringsmedel på stolarna.