categoryTopBlock
Bord

Avlastningsbord & sidobord

Upp till65%
486st produkter
Kampanj

Alla hem behöver avlastningsytor! Hos Chilli köper du kvalitativa hallbord och avlastningsbord billigt och enkelt online. Kanske letar du efter efter ett smalt avlastningsbord med enkelt formspråk, eller ett trendigt och lyxigt avlastningsbord i mässing? Här finns något för alla, oavsett smak, stil och behov. Vi kör hem dina möbler helt fraktfritt och erbjuder alltid 365 dagars öppet köp. Har du några frågor eller funderingar kring våra produkter eller ditt köp är du varmt välkommen att vända dig till vår kunniga och tillmötesgående kundsupport.

Snyggt och praktiskt med avlastningsbord

Hos oss hittar du både stora och små avlastningsbord i olika modeller och utföranden som hjälper dig att inreda praktiska, utan att kompromissa med den etiska helheten. Här hittar du smarta designlösningar som exempelvis ett flyttbart avlastningsbord med hjul, eller konsolbord med såväl öppen som dold förvaring i form av lådor och hyllplan. Med genomtänkta färg- och materialval kan du skapa precis den sinnesstämning och atmosfär som du önskar. Det är en välkänd sanning att ljusa färger kan få ett rum att kännas mer öppet och luftigt. Därför kan det vara både snyggt och smart att inreda med ett avlastningsbord i vit färg. Vill du samtidigt skapa en exklusiv atmosfär med ett lyxigt uttryck är ett avlastningsbord i vit marmor ett utmärkt val. Liksom med vitt har avlastningsbord i glas en förstorande effekt. Materialets transparenta egenskaper gör att det smälter in i sin omgivning och därför inte upplevs ta upp särskilt mycket plats.

Att inreda enhetlig är snyggt, men behöver inte nödvändigtvis betyda att man skapar en fin helhet. Att mixa och matcha olika material och färger är en bra metod för skapa ett levande och ombonat hem. Har du ljusa väggar är det exempelvis effektfullt att bryta av ett svart avlastningsbord, och vice versa. Vi erbjuder avlastningsbord i vitlackerad eller svartlackerad trä, men också avlastningsbord med metall- eller stålram och toppskiva i betong för ett rustikt och stilrent uttryck. Hos oss du köpa billiga avlastningsbord och hallbord för såväl det klassiska och stilrena hemmet, som för det trendiga, lantliga eller retroinspirerade. Kanske är du ute efter ett extra litet hallbord, eller ett runt avlastningsbord? Då rekommenderar vi vårt utbud av sidobord.

 

Skapa en välkomnande éntre med ett vackert hallbord

Hallen är det första som möter oss, det är här det första intrycket av ditt hem skapas. Med ett avlastningsbord finns det plats för fräscha snittblommor eller en stämningsfull ljuslykta eller lampa som sprider ett hemtrevligt sken. Väljer du ett avlastningsbord med lådor kan du dessutom hålla ordning och reda, och gömma undan saker som du inte önskar ska ligga framme. För dig som vill ge din hall ett exklusivt och lyxigt uttryck erbjuder vi hallbord i marmor. Oavsett om du är ute efter ett litet hallbord med stilrent och enkelt formspråk, eller behöver ett med gott om avlastningsyta och förvaringsutrymme, så hittar du det hos oss. Letar du efter ett avlastningsbord till en smal och avlång hall? Inga problem, det löser du enkelt med ett smalt hallbord, vilket du givetvis också hittar i vårt breda utbud.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Väggmonterad
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Förlängningsbart
Form
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Hopfällbar
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj