Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Avlastningsbord & sidobord

Avlastningsbord marmor och hallbord i marmor

19 st produkter
Visar 19 av 19 produkter

Populära filtreringar

Avlastningsbord och hallbord i marmor är en populär inredningsdetalj som ger en lyxig och elegant touch till vilket rum som helst. Marmor är ett naturligt material som ger en unik karaktär till varje möbel, med en glansig och slät yta som är tålig och enkel att rengöra. Avlastningsborden och hallborden i marmor finns i olika storlekar och former, vilket gör det enkelt att hitta en som passar perfekt till ditt hem. De kan användas för att visa upp vackra dekorationer eller för att hålla ordning på nycklar och andra småsaker. Med ett avlastningsbord eller hallbord i marmor kan du skapa en elegant och funktionell inredning.

Vanliga frågor om Avlastningsbord & hallbord marmor

  • Hur känsligt är ett avlastningsbord & hallbord marmor?

    Ett avlastningsbord och hallbord av marmor är relativt känsligt. Marmor är ett poröst material som kan fläckas och repas lätt. För att undvika fläckar och skador på marmorbordet bör man undvika att placera vätskor och föremål som kan repa ytan på bordet. Det är också viktigt att torka upp eventuella spill omedelbart. För att rengöra marmorbordet bör man använda ett milt rengöringsmedel och undvika starka kemikalier och slipande medel. Genom att ta hand om ditt marmorbord på rätt sätt kan du förlänga dess livslängd och hålla det vackert i många år.
  • Vad passar till avlastningsbord & hallbord marmor?

    För att komplettera ett avlastningsbord eller hallbord i marmor kan man välja att dekorera med växter, ljusstakar, böcker eller andra dekorativa föremål. För att skapa en enhetlig känsla kan man också välja att matcha inredningen med liknande material och färger som används i övriga rummet.