categoryTopBlock
Bord

Avlastningsbord ek

48st produkter
Kampanj
  • Ek
Utforska vårt sortiment av avlastningsbord i ek hos Chilli! Våra småbord i ek är perfekta för att ge ditt hem en varm och naturlig atmosfär. Med en kombination av stil och hållbarhet erbjuder vi avlastningsbord i olika storlekar och former, från klassiska till moderna designs. Skapa extra ytor för förvaring och dekoration med våra avlastningsbord i ek. Med deras tidlösa charm blir de en perfekt tillskott till ditt hem. Beställ ditt favoritexemplar från Chilli idag!

Vanliga frågor om våra avlastningsbord i ek

Kan jag använda avlastningsbordet i ek som ett sidobord bredvid min säng?

Absolut! Våra avlastningsbord i ek är mångsidiga och kan användas som sidobord bredvid sängen för att skapa extra förvaring och en naturlig touch i sovrummet.

Finns det olika färger eller ytbehandlingar att välja mellan för avlastningsbordet i ek?

Vi erbjuder avlastningsbord i ek med olika ytbehandlingar, inklusive naturlig, lackad eller oljad ek. Du kan välja den finish som passar din inredningsstil bäst.

Vad är fördelen med ett avlastningsbord i ek?

En av fördelarna med ett avlastningsbord i ek är dess naturliga skönhet och varma utseende. Eket är ett robust träslag som är känt för sin hållbarhet och långa livslängd. Avlastningsbord i ek har en stark konstruktion som kan stå emot vardagligt slitage och behålla sin estetiska appeal under lång tid. Eket är också mångsidigt och passar väl in i olika inredningsstilar, från klassisk till modern. Med ett avlastningsbord i ek får du inte bara en praktisk yta för förvaring och display, utan också en tidlös möbel som kan lyfta hela rummet med sin naturliga charm.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Materialval (1)
Material
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj