Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Bord & matgrupp

Avlastningsbord & sidobord

2570 st produkter
Visar 24 av 2570 produkter
1
...
108

Populära filtreringar

Chilli erbjuder kvalitativa och praktiska avlastningsbord till ett billigt pris som kan hjälpa dig att skapa en enhetlig och välkomnande inredning i ditt hem. Välj mellan stora eller små avlastningsbord, runda eller rektangulära, i olika material och färger för att matcha din personliga inredningsstil. Hos Chilli erbjuder vi också smarta designlösningar som flyttbara avlastningsbord med hjul eller konsolbord med öppen eller dold förvaring i form av lådor och hyllplan. Botanisera bland Chillis sidobord och vi är säkra på att du kommer hitta något du faller för!

Snyggt och praktiskt med avlastningsbord

Vad är ett avlastningsbord?

Ett avlastningsbord är en praktisk möbel som används för att skapa extra förvaring eller avlastningsyta. Sidobordet kan placeras i hallen, vardagsrummet eller sovrummet, och finns i olika modeller och utföranden som hjälper dig att inreda praktiskt, utan att kompromissa med den estetiska helheten.

Vilka material kan jag välja på ett avlastningsbord från Chilli?

Hos Chilli kan du hitta avlastningsbord i många olika material, inklusive trä, metall, stål, betong, glas och marmor. Valet av material beror på din personliga smak, livsstil och behov.

Hur väljer jag rätt storlek på mitt avlastningsbord?

Du bör välja storleken på ditt avlastningsbord baserat på rummets storlek och ditt behov av yta. Ett mindre avlastningsbord kan fungera bra i en liten hall eller ett litet sovrum, medan ett större avlastningsbord kan fungera bra i en större hall eller ett vardagsrum. Hos Chilli hittar du avlastningsbord i olika storlekar för att passa just dina behov.

Vad är fördelarna med ett avlastningsbord i hallen?

Ett avlastningsbord i hallen kan skapa extra förvaringsutrymme och hjälpa till att hålla ordning och reda. Det kan också ge ditt hem ett välkomnande och inbjudande utseende genom att skapa en plats för dekorationer som blommor och ljus.

Hur tar jag hand om mitt avlastningsbord på bästa sätt?

För att ta hand om ditt avlastningsbord på bästa sätt bör du undvika att placera tunga föremål på det och rengöra det regelbundet med en mjuk, fuktig trasa. Om bordet är tillverkat av trä kan du använda en träolja eller polish för att hålla det i gott skick.