Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Avlastningsbord & sidobord

Avlastningsbord i guld

85 st produkter
Visar 24 av 85 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Letar du efter det perfekta avlastningsbordet för att ge ditt hem en touch av elegans? Då har du kommit rätt! Chilli presenterar stolt sin nya kollektion av guldiga avlastningsbord som kommer att förgylla ditt hem. Dessa småbord kombinerar skönhet och funktionalitet, och är idealiska för extra förvaring och dekorativa ändamål. Vår samling erbjuder en mångfald av guldiga avlastningsbord i olika stilar och former, från moderna och minimalistiska till klassiska och antika. Ge ditt hem en strålande touch av stil med våra guldiga avlastningsbord, och beställ ditt favoritexemplar från Chilli idag!

Vanliga frågor om Chillis guldiga avlastningsbord

Finns det olika storlekar på avlastningsbord guld att välja mellan?

Ja, våra guldiga avlastningsbord finns i olika storlekar för att passa olika behov och rum. Du kan hitta allt från mindre sidobord till mellanstora modeller som kan fungera som soffbord, till stora hallbord med gulddetaljer.

Behöver jag montera mitt nya avlastningsbord guld?

En del av våra småbord i guld behöver monteras efter leverans, monteringen av våra guldiga avlastningsbord är generellt enkel och kräver inga special-verktyg. Varje produkt som kräver montering levereras med tydliga instruktioner för en smidig och problemfri montering.

Hur inreder jag med ett avlastningsbord guld?

För att inreda med ett guldigt avlastningsbord kan du placera det som en framträdande fokuspunkt i rummet och styla det med dekorativa föremål i matchande guldtoner. Använd bordet som funktionell förvaring genom att lägga till snygga förvaringskorgar eller lådor under det. Skapa kontrast och balans genom att kombinera det guldiga bordet med andra färger och material, samt komplettera det med passande belysning som en elegant bordslampa.