Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Bord & matgrupp

Serveringsvagn & serveringsbord

74 st produkter
Visar 24 av 74 produkter
1
...
4

Populära filtreringar

Ett serveringsbord eller en serveringsvagn är den perfekta möbeln för att skapa en elegant och praktisk serveringsstation eller förvaring av cocktail tillbehör i ditt hem. Med sin stilrena design och praktiska funktioner gör de det enkelt att servera mat och dryck till dina gäster samtidigt som de också fungerar som en dekorativ inredningsdetalj. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av serveringsbord och serveringsvagnar i olika stilar, färger och material som passar perfekt för att ta din serveringsupplevelse till nästa nivå.

Kan jag använda en serveringsvagn som barvagn?

Ja, många serveringsvagnar kan användas som barvagnar och har särskilda avdelningar för flaskor och glas. Se till att välja en serveringsvagn som passar dina behov och som har tillräckligt med utrymme för dina favoritdrycker och glas.

Vilket material är bäst för ett serveringsbord?

Materialvalet för ett serveringsbord beror på din stil och behov. Trä, glas och metall är vanliga materialval för serveringsbord, medan vissa modeller kan kombinera flera material. Välj ett material som passar din inredning och är lätt att rengöra och underhålla.

Kan jag använda min serveringsvagn utomhus?

Det beror på vilket material din serveringsvagn är tillverkad av och om den är lämplig för utomhusbruk. Vissa serveringsvagnar är tillverkade av material som är tåliga mot väder och vind, medan andra kanske inte är lika lämpliga. Kontrollera tillverkarens rekommendationer innan du använder din serveringsvagn utomhus.