Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Serveringsvagn & serveringsbord

Drinkvagn & barvagn

57 st produkter
Visar 24 av 57 produkter
1
...
3

Populära filtreringar

Rullbord & serveringsbord billigt online hos Chilli

  • Vilket material är det i serveringsvagnar?

    Du kan köpa en rustik serveringsvagn i träutförande eller en elegant drinkvagn i metall kombinerat med skiva av glas. Alla går på hjul, så det är lätt att flytta runt baren. Det finns många olika utföranden och stilar, så du kan välja bland snygga modeller, till exempel rektangulär, guldfärgad serveringsvagn med handtag eller en billig rullvagn till köket som har stabila trähyllor. Du kan till och med köpa en rund drinkvagn om du så vill här hos oss på Chilli.
  • Finns det diskreta drinkvagnar som döljer innehållet?

    Ja, du kan till exempel köpa en serveringsvagn som ser ut som en jordglob med en nautisk karta. Den är öppningsbar och har konstbilder inuti, så det är en smakfull, estetisk prydnad likaväl som en drinkvagn. Du kan ha den framme och det ryms både glas och flaskor inuti globen, som på samma gång också är en snygg och diskret förvaringsmöbel. Den kan också passa i ett sällskapsrum.
  • Har rullborden flera hyllplan?

    Ja, det finns en extra hylla undertill på de allra flesta modeller, och där kan man ställa till exempel glas, snacks eller andra tillbehör. Vi på Chilli erbjuder alla olika sorters fina serveringsbord här på vår hemsida.