Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Serveringsvagn & serveringsbord

Rullvagn & rullbord

58 st produkter
Visar 24 av 58 produkter
1
...
3

Det är alltid uppskattat med en praktisk möbel som ett serveringsbord, en rullvagn eller ett rullbord. Chilli erbjuder ett flertal eleganta modeller som passar till både vardag och fest. Ett serveringsbord eller en drinkvagn gör succé på festen. För praktisk förvaring erbjuder vi många olika sorters skåp med hjul. En rullvagn kan vara bra att placera i badrummet. Där kan du förvara till exempel handdukar och dusch produkter. Du kan med fördel använda en snygg och elegant drinkvagn istället för ett barskåp. Ett bord eller ett skåp med hjul från Chilli har många användningsområden.

Ett elegant serveringsbord förenklar din vardag

  • Vad är fördelen med ett bord på hjul?

    Det finns många fördelar med ett rullbord, en serveringsvagn eller en rullvagn. Du kan enkelt flytta möbeln dit du önskar, hjulen gör att du smidigt kan rulla den. Det blir enklare för dig när du ska städa och behöver flytta undan möbler. Vissa gånger behöver mat och dryck flyttas från ett ställe till ett annat. Då är det praktiskt att använda ett bord eller en vagn med hjul. Du slipper då att bära runt på tunga saker, du bara rullar iväg allt i stället.
  • Vad kan jag använda ett rullbord till?

    Hos oss på Chilli hittar du många olika varianter av praktiska rullbord. Vi har till exempel skåp med hyllor och lådor. Där kan du förvara det mesta som du behöver förvaring till. Det kan vara kläder, prydnadssaker, kontorsmaterial, böcker, porslin eller annat. Ett rullbord är också praktiskt att förvara verktyg i.
  • Var kan jag placera en serveringsvagn?

    En serveringsvagn kan du till exempel ställa bredvid soffan, fåtöljen eller matbordet. Då har du en praktisk avlastningsplats för mat, dryck, flaskor med mera. Du kan låta din snygga serveringsvagn från Chilli stå väl synlig när den inte används. Den blir då en vacker möbel som smälter in fint bland övrig inredning.