Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Serveringsvagn & serveringsbord

Köksvagn

11 st produkter
Visar 11 av 11 produkter

En köksvagn är en praktisk och mångsidig möbel som används i köket för att lagra och organisera köksredskap, tallrikar och andra köksartiklar. Den är vanligtvis utrustad med hyllor, lådor och ibland även en arbetsbänk på toppen. Köksvagnar är perfekta för att skapa extra förvaringsutrymme i mindre kök eller för att tillfälligt flytta runt matlagningstillbehör. De finns i olika stilar och material, från moderna och eleganta till mer rustika och traditionella. Oavsett stil är en köksvagn ett praktiskt och funktionellt tillskott till köket.

Vanliga frågor om Köksvagn

Vad är en köksvagn?

En köksvagn är en rullande möbel som används i köket för att ge extra förvaringsutrymme och arbetsyta. Den är vanligtvis utrustad med hyllor, lådor och ibland även med en skärbräda eller en utdragbar bänkskiva. Köksvagnar är praktiska eftersom de kan flyttas runt och placeras där det behövs mest. De är särskilt användbara i mindre kök där det kan vara ont om utrymme.

Vilket material är en köksvagn oftast tillverkad i?

En köksvagn är oftast tillverkad i rostfritt stål eller trä. Rostfritt stål används ofta i professionella kök eftersom det är hållbart, hygieniskt och enkelt att rengöra. Trä är ett populärt val för hemmakök då det ger en varm och rustik känsla. Andra material som kan användas är exempelvis plast eller metall. Valet av material beror oftast på personliga preferenser och den övriga inredningen i köket.

Måste jag ha ett stort kök för att ha en köksvagn?

Nej, du behöver inte ha ett stort kök för att ha en köksvagn. En köksvagn är en praktisk och flexibel lösning som kan passa i både små och stora kök. En köksvagn kan ge extra förvaringsutrymme och arbetsyta även i mindre kök. Du kan välja en köksvagn som är proportionerlig till storleken på ditt kök och som passar dina behov och önskemål.