Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbler

Husdjursmöbler

468 st produkter
Visar 24 av 468 produkter
1
...
20

Hos oss på Chilli hittar du snygga husdjursmöbler och inredningsdetaljer som passar in i din befintliga inredning. Vi erbjuder husdjursmöbler i olika färger, storlekar och utföranden för att tillgodose både ditt och ditt husdjurs behov. Unna din hund en mysig hundbädd eller hundsoffa och se till att katten har ett katträd att aktivera och vila sig i. Välkommen att utforska vårt sortiment och köp dina husdjursmöbler billigt online.

Vanliga frågor & svar

  • Vilka möbler behöver mitt husdjur?

    Oavsett om du har en katt, hund eller annan pälsklädd vän vill du se till att du köper rätt husdjursmöbler för att de ska vara nöjda. Olika husdjur föredrar nämligen olika typer av möbler. En hund vill gärna ha en hundbädd eller hundsoffa att sova i medan en katt föredrar ett klösträd. Det viktigaste är att se till att ditt husdjur har en plats där de kan känna sig trygga.
  • Vilken storlek ska hundbädden ha?

    En hundbädd eller hundsoffa fungerar som en trygg plats i hemmet för ditt husdjur. Om du har flera hundar ska varje hund ha en egen bädd. När du köper en husdjursmöbel som hunden ska sova i bör du tänka på att inte köpa för liten bädd eller soffa. Du kan mäta din hund och lägga till 20-30 cm för att garantera att ditt husdjur ska få en sovplats som de får plats i och är bekväma i. Ett tips är att gå upp i storlek om du är osäker. Ingen gillar att ramla ur sängen!
  • Varför behöver katter klösträd?

    Din katt behöver ta hand om sina klor så om du är kattägare är katträd ett måste när det kommer till husdjursmöbler. Rädda soffan och andra möbler från din katts vassa klor genom att köpa ett katträd. Ett katträd, eller klösträd som det också kallas, hjälper inte bara din pälsklädda vän att vässa klorna utan fungerar även utmärkt som en lek- och sovplats.