Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Möbler

Vintage möbler & retro möbler

553 st produkter
Visar 24 av 553 produkter
1
...
24

Populära filtreringar

Vintage möbler och retro möbler har blivit allt mer populära de senaste åren. Vintage möbler är möbler som är minst 20 år gamla och har ofta en unik och autentisk stil. Retro möbler är möbler som är inspirerade av en specifik tidsperiod, oftast från 1950- och 60-talet. Båda typerna av möbler är mycket eftertraktade för sin unika stil och höga kvalitet. De är också mycket hållbara och kan hålla i många år. Vintage och retro möbler är ett utmärkt val för dem som vill skapa en unik inredning och göra ett hållbart val.

Vanliga frågor om Vintage möbler & retro möbler

  • Vad betyder vintage & retro möbler?

    Vintage och retro är två termer som ofta används för att beskriva gamla möbler eller inredningsdetaljer. Vintage brukar referera till föremål som är minst 20 år gamla och som har ett tidstypiskt utseende från en viss era. Retro å andra sidan syftar på föremål som är nyare, men som är designade för att se ut som de tillhör en tidigare epok, vanligtvis 1950- och 60-talen. Båda begreppen är populära inom inredning och används för att skapa en unik och personlig stil i hemmet.
  • Till vilken typ av inredningsstil passar vintage & retro möbler?

    Vintage och retro möbler passar bra till inredningsstilar som är inspirerade av tidigare decennier, såsom retro, vintage, bohemisk och shabby chic. Dessa möbler kan också användas för att skapa en eklektisk inredningsstil genom att kombinera dem med moderna möbler och dekorationer.
  • Hur vårdar jag vintage & retro möbler bäst?

    För att vårda vintage och retro möbler på bästa sätt bör du undvika att placera dem i direkt solljus eller nära värmekällor, eftersom detta kan leda till att träet spricker och bleks. Du kan också använda möbelpolish eller vax för att skydda ytan och behålla dess naturliga glans. Se till att torka av möblerna regelbundet med en mjuk trasa och undvik att använda vatten eller rengöringsmedel som kan skada ytan. Om möblerna har några fläckar eller repor, använd en trämöbelpenna eller träfyllmedel för att täcka dessa.