categoryTopBlock
Husdjursmöbler

Hundmöbler

273st produkter

Varje hund har sin egen personlighet och behov, och behöver därför sin egna plats i hemmet. Hos Chilli hittar du hundmöbler billigt som passar alla hundar, oavsett storlek. Bläddra bland möbler i olika storlekar, färger och mönster och beställ det som bäst passar din hund.

Vanliga frågor och svar

Kan jag köpa hundgård med tak?

Visst kan du det. Välj om du vill ha en hundgård med heltak eller en hundgård med ett flamsäkert polyetentak som även är UV-skyddat. Med en hundgård med tak kan dina hundar vistas utomhus oavsett väderförhållanden. Köp din nya hundgård billigt hos oss på Chilli.

Vilken typ av hundmöbler erbjuder Chilli?

Hos Chilli hittar du ett varierat utbud av hundmöbler online. I vårt sortiment hittar du allt ifrån hundgårdar och hundkojor till hundsoffa och hundsäng. Du har även möjlighet att köpa hundvagn samt hundvagn till cykel för de trötta hundarna. Vårt sortiment är noga utvalt med högkvalitativa produkter. Det gör oss därför säkra på att du blir nöjd med ditt nya köp.

Hur sköter jag hundsoffan?

Våra hundsoffor är klädda med konstläder och plysch. Kuddfodralet är tvättbart så du enkelt kan hålla soffan ren. Med en hundsoffa får din hund sin egna plats och du slipper hundhår i din soffa.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Tvättbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Leverans inom 2-6 vardagar