Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Husdjursmöbler

Hundmöbler

271 st produkter
Visar 24 av 271 produkter
1
...
12

Varje hund har sin egen personlighet och behov, och behöver därför sin egna plats i hemmet. Hos Chilli hittar du hundmöbler billigt som passar alla hundar, oavsett storlek. Bläddra bland möbler i olika storlekar, färger och mönster och beställ det som bäst passar din hund.

Vanliga frågor och svar

  • Kan jag köpa hundgård med tak?

    Visst kan du det. Välj om du vill ha en hundgård med heltak eller en hundgård med ett flamsäkert polyetentak som även är UV-skyddat. Med en hundgård med tak kan dina hundar vistas utomhus oavsett väderförhållanden. Köp din nya hundgård billigt hos oss på Chilli.
  • Vilken typ av hundmöbler erbjuder Chilli?

    Hos Chilli hittar du ett varierat utbud av hundmöbler online. I vårt sortiment hittar du allt ifrån hundgårdar och hundkojor till hundsoffa och hundsäng. Du har även möjlighet att köpa hundvagn samt hundvagn till cykel för de trötta hundarna. Vårt sortiment är noga utvalt med högkvalitativa produkter. Det gör oss därför säkra på att du blir nöjd med ditt nya köp.
  • Hur sköter jag hundsoffan?

    Våra hundsoffor är klädda med konstläder och plysch. Kuddfodralet är tvättbart så du enkelt kan hålla soffan ren. Med en hundsoffa får din hund sin egna plats och du slipper hundhår i din soffa.