Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Hundmöbler

Hundbädd & hundsäng

87 st produkter
Visar 24 av 87 produkter
1
...
4
På Chilli anser vi att våra älskade fyrbenta vänner ska ha samma bekvämlighet och stil som vi har. Därför erbjuder vi ett stort sortiment av hundsängar som är mycket mer än bara en plats för din hund att sova på. Våra hundsängar är designade för att ge din hund en känsla av trygghet och komfort, och de är tillverkade med högsta kvalitet för att passa perfekt till din hunds specifika behov. Med ett stort utbud av storlekar, former, färger och material att välja mellan, kan du hitta en hundkorg som inte bara matchar ditt hem, utan också ger din fyrbenta vän den sömn och vila den förtjänar. Utforska vårt fina sortiment idag och hitta en perfekt hundbädd till din hund.

Vilken storlek på hundbädd behöver jag?

Storleken på din hundbädd beror på din hunds storlek och vikt. Vi rekommenderar att du mäter din hund från nos till svans och lägger till cirka 15-20 cm för att hitta rätt storlek på hundbädden.

Vilket material är bäst för en hundsäng?

Det beror på din hunds behov och dina preferenser. Vi erbjuder hundbäddar och hundkorgar i material som bomull, fleece, konstläder och vattentät nylon. Varje material har sina egna fördelar och nackdelar, så välj det som passar dig och din hund bäst.

Kan jag tvätta min hundbädd i tvättmaskinen?

Ja, de flesta av våra hundsängar är tvättbara i maskin. Vi rekommenderar dock att du läser och följer tvättanvisningarna på produkten för bästa resultat.

Kan jag använda min hundsäng utomhus?

Det beror på materialvalet. Vi erbjuder vattentäta hundbäddar som passar bra för utomhusbruk. Tänk på att du behöver rengöra och torka av hundbädden regelbundet för att undvika fukt och lukt.