Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Husdjursmöbler

Kattmöbler

107 st produkter
Visar 24 av 107 produkter
1
...
5

Kattmöbler billigt online hos Chilli

 • Varför ska jag köpa kattmöbler?

  Det finns egentligen ingenting som säger att en katt behöver ha möbler. Men det är en väldigt rolig och lekfull gåva att ge din katt. Ett klösträd till exempel, kan ge din katt många timmar av livfull lek och meningsfull aktivitet. Katten får dessutom möjlighet att klösa med sina klor på en plats som är okej, istället för att den ska riva sönder soffan.
 • Hur högt klösträd ska jag köpa?

  Hos oss här på Chilli erbjuder vi flera olika storlekar och framförallt höjder på våra kattmöbler. Hur stor och hur hög den får vara är upp till dig som kattägare och vad du får plats med där hemma. Det som kan påverka hur mycket plats du vill avsätta för kattmöbler är också hur många katter du har. Har du fler än en katt kan ett större klösträd vara bra, så att alla får plats.
 • Vilka slags kattmöbler kan jag hitta hos Chilli?

  Du kan välja bland flera olika modeller av kattmöbler hos oss på Chilli. Vi har rena klösträd att välja på, men även kombinerade möbler där både klöspelare och små hyllor och kojor ingår.
 • Vilken slags kattmöbel passar min katt?

  Om din katt är en sådan som tycker om att krypa in i saker och sova eller bara ligga och ha det skönt, då kan någon av våra kattkojor passa bra. Många katter tycker däremot om att klättra och ligga högt upp för att ha en god uppsikt över rummet. Om det stämmer in på din katt, kika då på en högre kattmöbel.