Skippa sidhuvud och gå vidare.

Missa inte! Just nu bjuder vi på expeditionsavgiften!*

Upphör om: 

*Gäller vid köp över 4 500 kr

Kattmöbler

Klösträd & klösmöbler

82 st produkter
Visar 24 av 82 produkter
1
...
4
Klösträd och klösmöbler är en viktig del av kattens liv och välbefinnande. En klösmöbel är inte bara en underhållande leksak utan också en plats för katten att klösa och sträcka ut sig på. Hos Chilli hittar du ett stort urval av klösträd och klösmöbler som passar alla katters behov och personligheter, men också förhoppningsvis din inredning. Vi har allt från klassiska klösträd i naturmaterial till färgglada klösmöbler, det finns alltså något för alla. Ge din katt en möjlighet att utforska och klösa på en möbel som den får klösa på istället för din fina soffa eller säng.

Varför behöver min katt ett klösträd?

Klösträd är viktiga för kattens naturliga behov av att klösa och sträcka ut sig. De ger också en plats för katten att känna sig säker och skyddad. Att erbjuda en klösmöbel hjälper till att förhindra skador på möbler och ger din katt en lämplig plats att uttrycka sitt naturliga beteende.

Hur väljer jag rätt storlek på klösträdet?

Storleken på klösträdet beror på din katts storlek och aktivitetsnivå. Se till att välja en klösmöbel som är tillräckligt hög för att katten ska kunna sträcka ut sig fullt ut och med tillräckligt många klöspelare för att undvika att den blir trång eller instabil. Ta hänsyn till kattens ålder och vikt vid val av klösträd.

Vilket material är bäst för klösmöbler?

Klösmöbler kan vara tillverkade av många olika material, inklusive trä, sisalrep och plysch. Välj ett material som passar din katts behov och som är lätt att rengöra och underhålla. Katter tycker oftast om att klösa på naturmaterial som sisalrep och trä, men vissa katter föredrar mjuka material som plysch.