categoryTopBlock
Sängtillbehör

Ribbotten

86st produkter
Kampanj

En ribbotten är A och O när det kommer till en bra och stabil säng. Med andra ord är en ribbotten sängens botten och grund. Hos Chilli hittar du bottnar i en mängd olika utföranden, modeller och material. Du kan kombinera dem med alla typer av sängar. Välkommen att utforska vårt stora sortiment. 

Vanliga frågor och svar

Vad är en ribbotten?

En ribbotten är en konstruktion som består av träbotten med träplankor som ligger tvärs över sängen med lagom stora mellanrum. Denna botten kan du placera under din madrass vilket ökar komforten och hållbarheten på din säng.

Vad ska jag tänka på vid val av ribbotten?

Det är viktigt att du väljer en ribbotten som passar måtten på din sängram. Det är även bra att kika på vilken typ av svikt du önskar, hur mycket vikt är den anpassad för samt om du vill ha en fast eller ställbar ribbotten.

I vilket material kan jag köpa ribbotten billigt?

Vanligtvis tillverkas ribbotten i trämaterial som gran, björk eller furu. I och med att trä har hög belastningsförmåga passar materialet utmärkt som botten för sängar. Behöver du extra stabilitet eller om du har en extra stor säng, rekommenderar vi en botten med stålram.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj