categoryTopBlock
Avlastningsbord

Sängbord & nattduksbord

1 305st produkter
REA

Sängbordet tillika nattduksbordet är både en praktisk förvaringsmöbel och en snygg inredningsdetalj. Det är en smart yta för väckarklockan, mobilen, sänglampan, boken, glasögonen eller vad du nu föredrar att ha där, och sängbordet/nattduksbordet bidrar också till att göra sovrumsinredningen till en helhet genom att komplettera sängen.

Snygga sängbord för alla inredningsstilar

Sängbord och nattduksbord finns i flera olika varianter, allt från en enkla hyllor till mindre byråar, och det är egentligen bara fantasin som sätter gränserna när det kommer till vad man kan använda som sängbord.

Här har vi samlat vårt utbud av sängbord i olika utföranden. Du hittar sängbord i ek, sängbord i marmor, säng bord i betong, vita sängbord och svarta sängbord. Allt du kan tänka dig med andra ord. Hitta sängbord eller nattduksbord som passar dina behov och din inredningsstil. Välj ett som matchar sängen i färg och stil, eller bryt av med ett som drar blickarna till sig. Du beställer enkelt och smidigt dina nya sängbord i vår webbshop, och med våra snabba leveranser är de snart på plats vid din säng.

Hitta din favorit online i vårt sortiment av snygga och praktiska sängbord och nattduksbord!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Förvaring
Förvaringstyp
Varumärke
Väggmonterad
Höj och sänkbar
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Antal personer
Förlängningsbart
Form
Placering
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
REA
Leverans inom 2-6 vardagar
REA