Skippa sidhuvud och gå vidare.

Sommarens paketpriser - upp till 40% rabatt!

Avlastningsbord & sidobord

Sängbord & nattduksbord

1067 st produkter
Visar 24 av 1067 produkter
1
...
45

Populära filtreringar

Sängbord eller nattduksbord är en oumbärlig del av varje sovrum. De är perfekta för att hålla dina viktiga saker inom räckhåll och skapa en mysig atmosfär i ditt sovrum. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av sängbord och nattduksbord som passar alla stilar och behov. Oavsett om du letar efter ett enkelt och praktiskt sängbord eller ett elegant nattduksbord i marmor, har vi något för dig. Vi erbjuder alltid 365 dagars öppet köp, så du kan vara säker på att hitta det perfekta sängbordet för ditt sovrum.

Snygga sängbord för alla inredningsstilar

Hur väljer jag rätt nattduksbord?

När du väljer ett nattduksbord, tänk på storleken på din säng och sovrummet samt dina behov. Om du har en hög säng, välj ett högre nattduksbord. Ett mindre sängbord kan fungera bra i ett litet sovrum medan ett större nattduksbord kan fungera bra i ett större sovrum. Hos Chilli hittar du sängbord och nattduksbord i olika storlekar för att passa dina behov. Om du behöver extra förvaring, välj en modell med lådor eller hyllor. Valet av stil och material beror på din personliga smak och inredningsstil.

Hur placerar jag nattduksbord i mitt sovrum?

Det är vanligt att placera nattduksbord på vardera sidan om sängen, men det är inte alltid nödvändigt. Om du har ett mindre sovrum kan ett nattduksbord räcka, eller så kan du välja att ha enbart ett nattduksbord på ena sidan av sängen. Tänk på att det är praktiskt att ha nattduksbord inom räckhåll från sängen för böcker, glas och andra saker du kan behöva på natten.

Vilka stilar av nattduksbord kan jag köpa hos Chilli?

Chilli erbjuder nattduksbord i många olika stilar och material. Du kan välja mellan trä, metall, glas och många andra material. Stilarna kan variera från moderna och minimalistiska till mer traditionella och rustika. Du kan välja nattduksbord som matchar din säng och övrig inredning, eller välja ett som sticker ut och blir en accent i ditt sovrum.

Är nattygsbord en felstavning?

Under 1700-talet dök ordet "nattygsbord" upp, inspirerat av "nattyg", som var ett gammaldags uttryck för nattdräkt eller nattmössa. På den tiden kunde "tyg" också betyda 'prylar' eller 'saker'. Så "nattygsbord" blev namnet på det lilla bordet där man förvarade sina nattliga nödvändigheter – allt från pyjamas till nattmössa! Så vi skulle inte säga att det är en felstavning.