Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Pall & puff

Sittpuff

395 st produkter
Visar 24 av 395 produkter
1
...
17

 • Varför ska jag ha en sittpuff om jag redan har sittmöbler?

  En sittpuff kan användas både som något att lägga upp fötterna på och en extra sittplats när du har gäster. Flera av våra sittpuffar har även förvaringsmöjligheter, där du kan stoppa undan en varm pläd, tidningar du inte vill ha liggande framme, eller fjärrkontroller och annat. Det finns både stora och små sittpuffar, i olika höjder.
 • Vilken stil på sittpuff ska jag välja?

  Du kan välja att matcha sittpuffen med dina övriga sittmöbler eller låta den sticka av helt. Fundera på om du vill ha något som är mjukt och mysigt att sitta på och sjunka ner i, eller en fast sittpuff med förvaring. Vill du ha något elegant? Eller kanske är sittpuffen främst för barnen och då kan det vara kul att välja en med djurmotiv eller en riktigt färgglad sittpuff.
 • Vad ska jag välja för material på min sittpuff?

  Materialvalet beror dels på om du ska använda sittpuffen inomhus eller utomhus. Att ha en sittpuff ute kräver ett mer tåligt material, såklart. Fundera på om sittpuffen oftast kommer att användas som fotstöd eller om det är barn som ska sitta på den, i sådana fall är det lämpligare att välja skinn eller ett tvättbart tyg och kanske inte sammet.
 • Var ställer jag min sittpuff?

  Placera sittpuffen framför en soffa eller fåtölj, för att inbjuda till att lägga upp fötterna. En sittpuff är också snygg i ett hörn, eller så kan den stå mitt på golvet där den kan bli ett blickfång.