Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Fåtölj & stolar

Pall & puff

1098 st produkter
Visar 24 av 1098 produkter
1
...
46

Populära filtreringar

En pall är en av de mest mångsidiga och användbara möblerna som finns. Det finns pallar i många olika utföranden, vilket göra att du enkelt kan hitta en pall som passar ihop med din övriga inredning - en pall som dessutom är av hög kvalitet.

Snygga pallar för alla hem

  • Vilka användningsområden har olika pallar?

    Det är bra att ha funderat på var du vill ha din pall. En liten pall är enkel att flytta omkring och skapar en tillfällig sittplats var det än behövs. Pallen kan också användas för att stå på och nå upp till hyllor, eller att lägga upp fötterna på för en skön stund.
  • Var ska jag placera min sittpall eller sittpuff?

    Beroende på hur stort utrymme du har, kan du välja mellan en stor sittpuff eller en liten. Till stora utrymmen kan en sittpuff fylla ut utrymmet medan i mindre rum kan en sittpall fungera utmärkt som fotstöd eller ett avlastningsbord. En pall fungerar även utmärkt att ha bredvid sängen som sängbord eller i hallen som sittplats när du ska ta på dig skorna. En pall har med andra ord många användningsområden.
  • Vilka olika modeller på pallar erbjuder Chilli?

    Vi har många olika pallar, från enkla sittpallar till rejäla fotpallar för soffor, vi erbjuder även pall med förvaring och barnpallar. Botanisera dig i vårt sortiment för att hitta den pall som bäst möter dina behov. Kanske är det en hög pall till köket?