Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sittpuff

Sittpuff i läder och skinn

2 st produkter
Visar 2 av 2 produkter

Populära filtreringar

Upplev skönheten och funktionaliteten med en sittpuff i läder och ge ditt hem en touch av lyx och elegans. Med sitt naturliga och tåliga lädermaterial blir en sittpuff i läder en stilfull inredningsdetalj som kombinerar komfort och hållbarhet. Det mjuka och lyxiga lädret ger en behaglig sittyta och blir vackrare med tiden, vilket ger en unik patina och karaktär till din sittpuff. Använd den som en extra sittplats i vardagsrummet, en avkopplande fotpall eller som en dekorativ accent i hallen. Upptäck vårt sortiment av sittpuffar i läder och skapa en elegant och bekväm atmosfär i ditt hem.

Vanliga frågor om Sittpuff läder

Finns det olika storlekar och former att välja mellan för sittpuff läder?

Det finns olika storlekar och former att välja mellan för sittpuffar i läder. Du kan hitta små och kompakta modeller som passar perfekt i mindre utrymmen eller stora och generösa modeller som erbjuder gott om sittyta. När det gäller form kan du välja mellan rektangulära, kvadratiska, runda eller mer unika former beroende på din personliga stil och inredning.

Kan en sittpuff läder användas utomhus?

Generellt sett är sittpuffar i läder inte lämpliga för utomhusbruk eftersom läder är känsligt för fukt och väderpåverkan. Det kan leda till att lädret förlorar sin naturliga skönhet och hållbarhet. Om du önskar en sittpuff för utomhusbruk rekommenderas det att välja material som är mer tåligt mot väderförhållanden, som utomhusvävt tyg eller syntetiskt läder.

Vilka färger finns tillgängliga för sittpuff läder?

Sittpuffar i läder finns i olika färger för att passa olika inredningsstilar och preferenser. De vanligaste färgalternativen är klassiska nyanser som svart, brun och grå som ger en tidlös och elegant estetik.