Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Sittbänk

Sängbänk

17 st produkter
Visar 17 av 17 produkter

En sängbänk är en mångsidig möbel som kombinerar funktionen av en sittplats med extra förvaring eller dekorativt utrymme. Denna smarta möbel kan placeras vid foten av en säng och användas för avkoppling, förvaring av sängkläder eller som en stilfull detalj i sovrummet. Sängbänkar finns i olika storlekar, stilar och material för att passa olika behov och inredningar.

Vanliga frågor om Sängbänk

Vad är en sängbänk?

En sängbänk är en möbel som vanligtvis placeras vid foten av en säng. Den fungerar som en kombination av en sittplats och förvaringslösning. En sängbänk kan användas för att sitta på när man klär på sig eller tar av sig skor, samtidigt som den ofta har ett utrymme under sittytan där man kan förvara sängkläder, filtar eller andra föremål. Sängbänkar kommer i olika stilar och utföranden för att passa olika inredningspreferenser och behov.

Vilken storlek ska jag välja på sängbänk?

Valet av storlek för en sängbänk beror på flera faktorer, inklusive storleken på din säng och den tillgängliga platsen i ditt rum. En tumregel är att sängbänken bör vara något kortare än sängens bredd. Det är också viktigt att överväga hur mycket plats du vill ha runt sängbänken för att säkerställa att du fortfarande kan röra dig lätt i rummet. Innan du köper en sängbänk är det bra att mäta både sängen och den tilltänkta platsen för att hitta en passande storlek.