Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Matta

Badrumsmatta

844 st produkter
Visar 24 av 844 produkter
1
...
36

Populära filtreringar

En badrumsmatta är ett givet inslag i badrummet. Den är skön att stå på när du borstar tänderna eller kliver ur duschen, och en badrumsmatta ger badrummet en mysigare och hemtrevligare känsla. Med en stor badrumsmatta, en rund badrumsmatta eller vad du nu föredrar så kompletterar du badrummets inredning, och valet av färger gör badrummet personligt. Att byta färgtema i badrummet, till exempel genom att byta badrumsmattor, handdukar och duschdraperi, är också ett enkelt sätt att förnya med små medel.

Här hittar du vårt utbud av badrumsmattor för olika smaker och stilar. Välj den badrumsmatta som passar dig och ditt badrum bäst. Du beställer enkelt och smidigt din nya badrumsmatta online i webbshoppen, och med våra snabba leveranser har du den snart på plats i ditt badrum, redo att ge dina fötter lite extra omtanke. En badrumsmatta ger en varm och mysig känsla och gör ditt badrum trivsamt och inbjudande.

Hitta favoriten för ditt badrum i vårt sortiment av stora och snygga badrumsmattor till rätt priser!

Vanliga frågor och svar

  • Vad är fördelarna med badrumsmattor?

    I badrummet kan klinker ibland kännas kyligt mot barfota fötter. En badrumsmatta ser också till att du inte halkar på ett blött golv när du kommer ur duschen eller badet. Badrumsmattan kan också ge en mjukare känsla i ett rum som annars kan kännas ganska avskalat och kallt.
  • Vad ska jag tänka på när jag väljer badrumsmatta?

    Satsa på en vacker badrumsmatta, så skapar du både en fin inredning och värme i badrummet. Hos Chilli kan du välja mellan mattor i alla tänkbara färger och storlekar. Här finns bland annat stor badrumsmatta, rund badrumsmatta men även mindre badrumsmattor. Chilli har mjuka och mysiga badrumsmattor i rya och helt släta mattor. Om du har en stilren inredning, kanske en badrumsmatta i grått, vitt eller svart kan vara passande? Vi har även färgglada mattor som genast ger badrummet en fräsch och pigg touch. Det viktigaste vid valet av badrumsmatta är att måtten passar ditt badrum och att du tycker den är fin.
  • Hur inreder jag med en badrumsmatta?

    Textilier som mattor och handdukar är hjälpfulla detaljer för att skapa en mer ombonad och hemtrevlig inredning. I badrummet använder vi oftast inte dekorationer som tavlor och prydnadssaker på samma sätt som i övriga hemmet. Då passar det perfekt att inreda med härliga handdukar och mattor, som gärna får färgmatcha. Från Chilli kan du beställa hem fräscha och mjuka badrumsmattor i vackra färger och av högsta kvalitet. Beroende på var du vill lägga badrumsmattan har vi både rektangulära och runda badrumsmattor. En rektangulär matta kan passa bra utanför duschen eller precis intill badkaret, medan en rund badrumsmatta med fördel kan placeras mitt på badrumsgolvet. För att skapa den där spa-lika känslan i badrummet är levande doftljus, nya tvålar och rena speglar bra tips!