Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: DEAL300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Badrumstextil

Morgonrock & badrock

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Populära filtreringar

En mjuk och skön badrock eller morgonrock är ett enkelt sätt att lyxa till vardagen med. På Chilli hittar du ett brett utbud av badrockar och morgonrockar i olika färger och material för att passa din personliga stil och preferenser. Ta din morgonrutin till en helt ny nivå genom att svepa in dig i en mjuk och härlig badrock, eller använd den när du ska ner och ta ett dopp i det blå. Oavsett om du är ute efter en morgonrock att strosa runt i hemma eller en som du kan svepa om dig efter ett härligt sommarbad så hittar du den perfekta morgonrocken för dig eller ditt barn på Chilli.

Vilket material är bäst i en badrock eller morgonrock?

Det beror på dina preferenser. Badrockar och morgonrockar finns i många olika material, inklusive bomull, frotté och fleece. Bomull är mjukt och bekvämt, medan frotté absorberar fukt bra efter en dusch eller bad. Fleece är ett mjukt och varmt material som passar perfekt i en morgonrock på kalla vintermorgnar.

Vad är skillnaden mellan en badrock och en morgonrock?

En badrock är vanligtvis gjord av ett tyngre material som frotté och är utformad för att torka av kroppen efter bad eller dusch. En morgonrock kan vara gjord av ett lättare material som bomull och kan bäras ovanpå exempelvis pyjamasen på morgonen eller kvällen. Båda en morgonrock eller badrock kan du enkelt ha med dig på resor. Morgonrocken passar perfekti i spa-miljöer där du vill ha något praktiskt och bekvämt att ha på dig mellan poolbesöken och massagen eller spa behandlingen.

Vilken storlek ska jag välja på min badrock eller morgonrock?

Det är bäst att välja en badrock eller morgonrock som är i din vanliga storlek eller en storlek större för extra komfort. Tänk på att kolla storleksguiden för den specifika produkten för att hitta rätt storlek för dig.