Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Morgonrock & badrock

Morgonrock herr

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

En mjuk och skön morgonrock är en perfekt start på dagen. Morgonrockar är inte bara bekväma, de kan också bidra till en avkopplande morgonrutin. På Chilli hittar du morgonrockar för herrar i olika storlekar, material och färger. Oavsett om du vill ha en morgonrock för att mysa i soffan eller för att svepa runt dig efter duschen eller badet så har vi något som passar dig. En morgonrock har många olika användningsområden, och kommer i olika material som passar till olika situationer.

Finns det morgonrockar för män i olika material på Chilli?

Ja, på Chilli hittar du morgonrockar för herr i olika material såsom bomull, velour och frotté. Vilket material du väljer är en smaksak, men alla material är mjuka och bekväma att bära.

Kan jag tvätta min morgonrock för herr i maskin?

Ja, de flesta morgonrockar för herr på Chilli kan tvättas i maskin. Vi rekommenderar att du följer tvättråden som följer med morgonrocken för att säkerställa att den inte skadas under tvättningen.

Kan jag ge en herr morgonrock som present?

Ja, en morgonrock för herrar är en utmärkt present till en vän, make eller pojkvän. De är praktiska och lyxiga på samma gång och kan användas av alla som uppskattar en mjuk och bekväm morgonrock.