Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Gardiner

Plisségardiner & persienner

13 st produkter
Visar 13 av 13 produkter

Med hjälp av persienner håller du inte bara sol och värme ute, du gör även ditt hem insynsskyddat och skapar en snygg inredningsdetalj. Du väljer själv om du vill montera din persienn i sovrummet, köket eller vardagsrummet. Oavsett var eller vilken typ av persienn du är ute efter hittar du den med all säkerhet här hos Chilli. Vi har ett brett utbud av persienner som passar alla.

Vanliga frågor och svar

 • Vilken typ av persienn ska jag välja?

  Självklart ska du välja den modell du tycker bäst om. Kanske är det en plissegardin, rullgardin eller persienn? Oavsett vilken modell du vill ha ger majoriteten av våra persienner ett nästintill heltäckande skydd.
 • I vilka material tillverkas persienner?

  Hos Chilli kan du hitta persienner och plissegardiner i många olika material. Vi erbjuder persienner i aluminium, tyg och metall. Vi har även modeller i olika storlekar och färger, så du enkelt kan hitta något som passar dig.
 • Hur monterar jag min nya persienn?

  Tänk på att ha mätt ditt fönster innna du beställer din persienn billigt online. När du väl fått hem den monterar du bara dina persienner i fönster efter medföljande beskrivningar.
 • Var ska jag placera min persienn för mörkläggning?

  Det är alltid bra att placera en persienn i sovrummet som används för mörkläggning. Majoriteten upplever att de sover bättre när det är mörkt i rummet. Beställ din nya mörkläggningspersienn online från Chilli.