Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 24 av 41 produkter
12

Populära filtreringar

Med en rullgardin från Chilli kan du enkelt skapa en skön och avkopplande känsla i ditt hem. Vårt sortiment är noggrant utvalt och du hittar rullgardiner i olika färger, mönster och material, så att du kan hitta den perfekta rullgardinen som matchar din inredning. Med rullgardiner kan du enkelt mörklägga ditt rum under dagtid när ljusinsläppet är för starkt, och insynsskyddet som en rullgardin ger hjälper dig skärma av ditt hem från omvärlden för en stund avkoppling.

Vilka fördelar har en rullgardin jämfört med en vanlig gardin?

Rullgardiner ger enkel kontroll över ljusinsläppet i ditt hem, och skyddar mot insyn. Den kan också uppfattas som mer minimalistisk än exempelvis tunga sammetsgardiner.

Vilka typer av rullgardiner finns det?

Det finns många olika typer av rullgardiner, ljusfiltrerande rullgardiner, mörkläggningsrullgardiner och screenrullgardiner. Var och en av dessa typer av rullgardiner är utformad för att passa olika behov när det gäller ljusinsläpp och insyn. Chillis rullgardiner finns i många olika färger, mönster och material, vilket gör det enkelt att hitta en rullgardin som passar din inredning och dina behov.

Hur installerar jag en rullgardin?

Installationen av en rullgardin är vanligtvis enkel och kräver endast några enkla verktyg. Följ de medföljande instruktionerna eller se vår guide för mer detaljerad information. Är du ändå osäker så kan du kontakta vår kunniga kundservice som gärna hjälper dig med hur du ska montera rullgardin.