categoryTopBlock
Textil

Sammetsgardiner

14st produkter
  • Sammet

Varför ska jag välja en sammetsgardin?

En lång och fin sammetsgardin är både vacker och praktiskt. Den passar i olika rum, som till exempel i sovrummet eller i vardagsrummet, men även på kontor. Sammet gör att alla färger ser eleganta ut. Tyget passar därför perfekt när du vill skapa en lyxig inredning. Den här gardintypen är tjockare i jämförelse med andra slags gardiner. Det gör att den blockerar inkommande ljus mycket bra. Det är något som du nog uppskattar när du vill ha det mörkt för att sova.

Kan jag tvätta sammetsgardiner?

En annan fördel med gardiner i sammet är att du inte behöver tvätta dem lika ofta. Men på grund av tyget blir de dammiga. Du kan helt enkelt damma av dem med en dammvippa, ta ner dem och skaka dem, eller dammsuga gardinerna. Det brukar räcka med att tvätta dem 1-2 gånger om året.

Hur kan jag inreda med sammetsgardiner?

Precis som när du väljer andra gardiner bör du se till att de matchar med resten av inredningen i både stil och färg. Tänk på att sammetsgardiner i de flesta fall tar upp mer plats, så det kan vara bra att hänga upp dem i stora fönster. Du är välkommen att kika på våra sammetsgardiner här på hemsidan.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Funktion
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Utseende (1)
Leverans inom 2-6 vardagar