Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 10 av 10 produkter

  • Varför ska jag välja sammetsgardiner?

    Långa och fina sammet gardiner är både vackra och praktiska. De passar dessutom i olika rum, som till exempel i sovrummet eller i vardagsrummet, men även i ett kontor. Sammet gör att alla färger ser eleganta ut. Sammettyget passar därför perfekt när du vill skapa en lyxig inredning. En gardin sammet är tjockare i jämförelse med andra slags gardiner. Tjockleken på en sammetsgardin gör att den blockerar inkommande ljus mycket bra. Vilket är något som många nog uppskattar när det ska vara mörkt för att sova.
  • Kan jag tvätta sammetsgardiner?

    En annan fördel med gardiner sammet är att du inte behöver tvätta dem lika ofta. Men på grund av tyget blir de dammiga. Du kan helt enkelt damma av dem med en dammvippa, ta ner dem och skaka dem, eller dammsuga gardinerna. Det brukar räcka med att tvätta sammets gardiner 1-2 gånger om året.
  • Hur kan jag inreda med sammetsgardiner?

    Precis som när du väljer andra gardiner bör du se till att en sammets gardin matchar med resten av inredningen i både stil och färg. Svarta sammetsgardiner kan skapa en dramatisk look, medan en blekrosa sammetsgardin kan skapa en härlig romantisk lantlig känsla. Tänk på att sammetsgardiner i de flesta fall tar upp mer plats, så det kan vara bra att hänga upp dem i stora fönster. Du är välkommen att kika på våra sammetsgardiner här på hemsidan.