Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Textil & mattor

Kuddar & kuddfodral

559 st produkter
Visar 24 av 559 produkter
1
...
24

En kudde kan göra stor skillnad för din sömnkvalitet och ditt allmänna välbefinnande. Att ha rätt typ av kudde är avgörande för att du ska kunna få en god natts sömn och vakna upp pigg och utvilad. Att investera i ett gäng prydnadskuddar kan vara ett enkelt och prisvärt sätt att snabbt förändra din inredning eller känslan i rummet. På Chilli finns det otaliga mönster, färger och material att välja mellan när det gäller prydnadskuddar, så det är enkelt att hitta något som passar din personliga stil och heminredning. Oavsett om du vill ha stora, fluffiga kuddar för att krypa upp i, eller små prydnadskuddar för att lägga en dekorativ touch, hittar du allt på Chilli.

Vilka typer av kuddar kan jag hitta på Chilli?

Hos oss på Chilli hittar du en mängd olika typer av kuddar och kuddfodral. Botanisera bland kuddfodral, prydnadskuddar, soffkuddar, sovkuddar, vetekuddar, nackkuddar, stols- och sittdynor och kuddar för utomhusbruk. Vi har sett till att oavsett vilken typ av kudde eller kuddfodral du är ute efter ska du kunna hitta det hos oss på Chilli.

Var kan jag placera prydnadskuddar?

Du kan placera prydnadskuddar i många olika rum och på olika platser för att lägga till färg och stil till ditt hem. I sovrummet kan du placera prydnadskuddar på sängen eller på en närliggande stol eller bänk. I vardagsrummet kan prydnadskuddar placeras på soffan, fåtöljen eller golvet. På balkongen eller uteplatsen kan prydnadskuddar ge extra komfort och stil till utemöblerna. Det finns också speciella prydnadskuddar för barnrummet, med lekfulla mönster och färger. Så var kreativ och placera prydnadskuddar där du vill ha extra färg och stil i ditt hem.

Vilken typ av fyllning är bäst för allergiker?

För allergiker rekommenderas oftast kuddar med syntetisk fyllning eftersom de inte innehåller fjädrar eller dun som kan orsaka allergiska reaktioner. Syntetisk fyllning är också lätt att tvätta och hålla ren. Om du har svåra allergier kan du överväga att välja en kudde med hypoallergenisk fyllning som är speciellt utformad för att minska risken för allergiska reaktioner.