categoryTopBlock
Kudde

Stolsdyna & sittdyna

48st produkter
Kampanj

Stolsdynor billigt online hos Chilli

Varför ska jag använda stolsdynor?

Att använda en dyna på en stol fyller flera syften. Den viktigaste är komfort. Stolsdynan gör sittplatsen mjukare och bekvämare. De flesta orkar sitta längre om det finns en bekväm stolsdyna på pinnstolen. Stolsdynor gör också möbler mer estetiskt tilltalande. Många tycker att det blir en piggare stämning med snygga stolsdynor. Billiga stolsdynor kan du byta då och då och förnya rummets design på ett enkelt sätt. Gäller det utemöbler så brukar de inte vara gjorda för att användas utan dynor. Det blir hårt, tråkigt och obekvämt.

Hur väljer jag en bra stolsdyna?

Tänk först efter var du vill ha dynorna. Används de vid matbordet och ni har små barn kan det vara bra om materialet går lätt att rengöra. Ska ni ha sittdynor till solstolarna får de gärna vara tjockt stoppade och tåla lite extra i form av väder och vind.

Kan stolsdynor maskintvättas?

Det kan variera beroende på material och modell. Kontrollera alltid med vår kundservice eller på tvättmärkningen på sittdynorna. Om de inte får maskintvättas kan du alltid använda textilrengöring och tvätta ytan. Vissa stolsdynor är avdragbara så de kan tvättas utan stoppningen. Då kan du också handtvätta din runda dyna.

Hur sköter jag om sittdynor till solstolar?

Sittdynor till solstolar är avsedda för att användas i varmt och torrt väder. Det är naturligt att tyget så småningom bleks men det ser trevligt ut på sitt sätt. När du använt färdigt stolsdynan för dagen ska den förvaras inomhus eller åtminstone under tak för att inte bli förstörd.

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Form
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj