Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Kudde & kuddfodral

Stolsdynor & sittdynor

10 st produkter
Visar 10 av 10 produkter

Stolsdynor är ofta en underskattad inredningsdetalj i hemmet men faktum är att dynor är ett enkelt och budgetvänligt sätt att öka både komfort och stilfaktor. På Chilli hittar du sittdynor i flera olika färger, former och utföranden. Vi har bland annat runda stolsdynor, mönstrade dynor, sittdynor till dina utemöbler och bänkdynor. Spana in vårt sortiment och köp stolsdynor billigt online redan idag.

Stolsdynor billigt online hos Chilli

  • Varför behöver jag stolsdynor?

    Spenderar du mycket tid vid matbordet? Oavsett om det är långa mysiga middagar med familj och vänner eller om du använder matbordet som skrivbord och arbetsplats så ökar sittdynor bekvämligheten. När du köper stolsdynor till köksstolarna kan du också lyfta och fräscha upp dina stolars utseende. Det är ett snabbt och enkelt sätt att förnya och uppdatera matsalen.
  • Vilka stolsdynor ska jag välja?

    Självklart är det bara fantasin som sätter gränser när du ska välja dynor till stolar. Ett tips är att köpa dyna stol beroende på vilken årstid det är och vilken känsla du vill få fram i ditt hem. En tjock sittdyna eller en stolsdyna i fårskinn eller fuskpäls passar perfekt under de kallare månaderna då du vill skapa myskänsla och hålla värmen. En nättare dyna till stol fungerar bättre under vår och sommar. Om du har barn är det en bra idé att välja sittdynor som är gjorda i syntetiska material som polyester eftersom de är enkla att rengöra. Det är också viktigt att du ser till att sittdynorna passar dina stolar. En alldeles för liten eller för stor sittdyna blir inte varken snyggt eller bekvämt. Mät din köksstol så är du säker på att stolsdynan passar just din stol.
  • Hur rengör jag mina stolsdynor?

    Hur du ska tvätta dina stolsdynor beror på vilket material de är gjorda av. Stolsdynor till utemöbler är ofta vattentåliga och kan enkelt torkas av med en fuktig trasa. Sittdyna stol i bomull och polyester går ofta att handtvätta eller punktbehandla fläcken. Läs alltid noggrant igenom tvättinstruktionerna så att du vet vad som gäller för just dina dynor stolar. Är du osäker är du alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst!