Skippa sidhuvud och gå vidare.

Äntligen SOMMARREA - mängder av prispressade möbler!

Kategorier

Kudde & kuddfodral

Kuddfodral

220 st produkter
Visar 24 av 220 produkter
1
...
10

Populära filtreringar

Kuddfodral kan verkligen göra en stor skillnad för ditt hem. De kan ge en touch av personlighet och stil till din soffa, fåtölj eller säng. På Chilli finns det ett brett utbud av kuddfodral som passar olika stilar och smaker. Du kan välja bland enfärgade eller mönstrade, mjuka eller texturerade material för att hitta rätt kuddfodral för ditt hem. Så varför inte förnya dina kuddar med hjälp av ett nytt kuddfodral?

Kuddfodral billigt online hos Chilli

  • Vad för slags kuddfodral har ni på Chilli?

    Du kan faktiskt hitta lite av varje i vårt sortiment. Allt ifrån enfärgade stora kuddfodral till färgglada mindre varianter. Klassiska former och mönster blandas med modernare modeller. Du kan hitta kuddfodral för alla inredningsstilar och soffor hos oss. Också materialen varierar. Här finns billiga kuddfodral i polyester, linne och sammet. Vi har även kuddfodral i getskinn!
  • Hur tar jag hand om mina stora prydnadskuddar?

    När dina kuddfodral blir smutsiga behöver du först kontrollera av vilka material de är tillverkade. Därefter måste innerkudden tas ur. I vissa fall kan också denna tvättas men det bör du kontrollera noga. Det säkraste är att handtvätta dina kuddfodral med milt tvättmedel och medelvarmt vatten. Häng sedan på tork innan du börjar använda dina kuddar igen.
  • Kan mina kuddar och kuddfodral användas i utemiljö?

    Om du vill ha kuddar och kuddfodral ute på din altan eller uteplats måste du vara beredd på att snabbt ta in dem om det börjar regna. Kuddfodral och kuddar tål naturligtvis lite regnstänk men de mår inte bra av att bli genomblöta. Innerkuddarna kan bli permanent knöliga och missformade och fodralen kan i vissa fall tappa färgen. Använd gärna kuddfodral ute i soligt väder.