Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Visar 2 av 2 produkter
Välkommen till Chillis sortiment av vetekuddar och värmekuddar! Här hittar du kuddar som ger skön värme och lindring för att hjälpa dig slappna av efter en lång dag eller lindra värk och muskelspänningar. Vetekuddar och elektriska värmekuddar är också utmärkta för att hålla dig varm under kalla stunder eller som uppvärmning i sängen eller soffan så att du får en god natts sömn. Utforska vårt utbud av olika storlekar, former och material som passar alla behov. Värm upp dina kuddar snabbt och enkelt i mikrovågsugnen, i ugnen eller stoppa in den i eluttaget och njut av den avkopplande känslan av värme och tryck över hela kroppen.

Hur värmer jag upp en vetekudde?

För att värma upp en vetekudde, placera den i en mikrovågsugn och följ tillverkarens anvisningar för uppvärmningstid och effekt. Var noga med att inte överhettar kudden, eftersom detta kan skada både kudden och mikrovågsugnen.

Kan en vetekudde värmas i ugnen?

Ja, en del vetekuddar kan värmas i ugnen, men det är viktigt att följa tillverkarens rekommendationer och vara extra försiktig för att undvika överhettning. För att värma en vetekudde i ugnen, placera den på en ren ugnsplåt och sätt ugnen på låg temperatur, vanligtvis runt 100-120 grader Celsius. Lämna kudden i ugnen i cirka 10-15 minuter, men kontrollera regelbundet för att säkerställa att den inte blir för varm. Ta ut kudden försiktigt från ugnen och kontrollera temperaturen innan du använder den.

Vad är skillnaden mellan en vetekudde och en elektrisk värmekudde?

En vetekudde är en kudde fylld med vete som kan värmas upp i mikrovågsugnen eller ugnen för att ge värme och lindra muskelvärk och spänningar. Vetekudden håller värmen under en begränsad tid och behöver värmas upp igen när den svalnar. Den är enkel att använda, portabel och kräver ingen elektricitet när den väl är uppvärmd.

En elektrisk värmekudde, å andra sidan, använder elektricitet för att generera värme. Den pluggas in i ett eluttag och har ofta justerbar temperatur och tidinställningar, vilket ger mer kontroll över värmenivån och hur länge den varar. Elektriska värmekuddar erbjuder konstant värme så länge de är anslutna till eluttaget, men eftersom den kräver tillgång till el och är de mindre portabla än vetekuddar.