Skippa sidhuvud och gå vidare.

Oemotståndligt låga priser på sängar, soffor & matgrupper!

Gäller t.o.m.:  

Överkast

Överkast sammet

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter

Populära filtreringar

Överkast i sammet har blivit allt mer populärt de senaste åren. Detta beror på att sammet ger en lyxig och elegant känsla till sovrummet. Sammet är också ett mjukt och behagligt material som passar perfekt för en mysig och avslappnad atmosfär i rummet. Överkast i sammet finns i olika färger och mönster så det är lätt att hitta en som passar ens egna stil och smak. Dessutom är sammet ett tåligt material som håller länge och behåller sin mjukhet och färg även efter många tvättar.

Vanliga frågor om Överkast sammet

  • Vad ska man ha för storlek på överkast sammet?

    Storleken på ett överkast i sammet beror på storleken på sängen och hur mycket av sängen man vill täcka. För en dubbelsäng brukar man rekommendera ett överkast som är minst 240 cm bred och 260 cm långt. För en enkelsäng kan man välja ett överkast som är minst 160 cm brett och 260 cm långt. Det är också viktigt att tänka på att välja rätt storlek på överkastet så att det inte ser för litet eller för stort ut på sängen.
  • Vad är fördelarna med överkast sammet?

    Överkast i sammet ger en lyxig och elegant känsla till ditt sovrum. Sammeten ger också en mjuk och behaglig yta att vila mot. Dessutom kan överkastet fungera som en extra isolering och hjälpa till att hålla värmen på kalla nätter.