Skippa sidhuvud och gå vidare.

Wow - 400 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SKATT400

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 5 000 kr. 

Visar 19 av 19 produkter

Låt Chillis utbud av infravärmare förvandla din uteplats eller balkong till en behaglig oas under de svalare kvällarna. Våra infravärmare kommer i en mängd olika modeller och utföranden, så du kan vara säker på att hitta den perfekta lösningen för din uteplats. Med hjälp av infraröd teknik ger dessa värmare en effektiv och miljövänlig uppvärmning som värmer upp snabbt och känns behaglig på huden. Utforska vårt sortiment av infravärmare och hitta lösningen som gör att du kan njuta ännu längre av härliga kvällar på altanen.

Hur fungerar en infravärmare?

En infravärmare använder infraröd teknik för att värma upp ytor och objekt direkt, snarare än att värma upp luften runt dem. Infraröda vågor omvandlas till värme när de träffar solida ytor, vilket ger en snabb och effektiv uppvärmning som känns behaglig på huden.

Är infravärmare säkra att använda?

Ja, infravärmare är säkra att använda utomhus. De är utrustade med säkerhetsfunktioner som överhettningsskydd och tippskydd för att minimera risken för olyckor. Se dock till att följa tillverkarens anvisningar och rekommendationer för korrekt användning och installation.

Hur mycket energi förbrukar en infravärmare?

Energiförbrukningen för en infravärmare varierar beroende på modell och effekt. Generellt sett är infravärmare mer energieffektiva än traditionella värmare eftersom de värmer upp objekt och ytor direkt, vilket minimerar värmeförluster. De flesta modeller anger sin energiförbrukning i watt, så du kan enkelt jämföra olika modeller för att hitta den som passar dina behov.