categoryTopBlock
Balkongmöbler

Balkongbord

22st produkter
Kampanj
Populära filtreringar

På Chilli har vi en rad olika balkongbord att välja mellan. Det är viktigt att du förser din balkong med bra sommarmöbler så att du kan njuta fullt ut av sommaren och tillvaron. Balkongbord är praktiska och smidiga på så vis att de är hopfällbara och flexibla vilket innebär att du kan inreda balkongen smart och få fri yta över. Välj om du vill ha ett hopfällbart bord, ett balkongbord hängande på räcket eller om du vill ha en variant som påminner mer om ett slagbord. Komplettera sedan med ett par stolar som du tycker om och som skapar en fin balkonginredning.   

Här på Chilli kan du hitta utmärkta utemöbler för din balkong. Planera din balkonginredning och fundera över vad du skulle kunna få plats med. Kanske kan du klämma in en cafegrupp och balkongsoffa eller också passar det bättre med ett flexibelt och litet balkongbord med matchande, fällbara stolar. Letar du efter ett litet balkongbord kan du välja att antingen köpa ett cafebord eller ett smidigt och hopfällbart bord. En överhängande fördel med ett hängande balkongbord är att bordet inte tar upp någon golvyta.

Du kan hitta rejält med inspiration till balkongen genom att bara skrolla dig igenom vårt sortiment. Kanske får du en och annan idé om hur du bäst kan planera och inreda balkongen. Förläng, och njut av sommaren i bra utemöbler från Chilli. Vi bjuder på frakten och du får hela 365 dagars öppet köp!

Filtrera
Sortera på (Populärast)
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Materialtyp
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Kampanj
Leverans inom 2-6 vardagar
Kampanj