Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Balkongmöbler

Balkongbord

16 st produkter
Visar 16 av 16 produkter

Populära filtreringar

Snyggt bord till din balkong

På Chilli har vi en rad olika balkongbord att välja mellan. Det är viktigt att du förser din balkong med bra sommarmöbler så att du kan njuta fullt ut av sommaren och tillvaron. Balkongbord är praktiska och smidiga på så vis att de är hopfällbara och flexibla vilket innebär att du kan inreda balkongen smart och få fri yta över. Välj om du vill ha ett hopfällbart bord, ett balkongbord hängande på räcket eller om du vill ha en variant som påminner mer om ett slagbord. Komplettera sedan med ett par stolar som du tycker om och som skapar en fin balkonginredning.   

Här på Chilli kan du hitta utmärkta utemöbler för din balkong. Planera din balkonginredning och fundera över vad du skulle kunna få plats med. Kanske kan du klämma in en cafegrupp och balkongsoffa eller också passar det bättre med ett flexibelt och litet balkongbord med matchande, fällbara stolar. Letar du efter ett litet balkongbord kan du välja att antingen köpa ett cafebord eller ett smidigt och hopfällbart bord. En överhängande fördel med ett hängande balkongbord är att bordet inte tar upp någon golvyta.

Du kan hitta rejält med inspiration till balkongen genom att bara skrolla dig igenom vårt sortiment. Kanske får du en och annan idé om hur du bäst kan planera och inreda balkongen. Förläng, och njut av sommaren i bra utemöbler från Chilli. Vi erbjuder snabba smidiga leveranser och du får alltid hela 365 dagars öppet köp!