Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: 300OFF

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Balkongmöbler

Balkongsoffa

22 st produkter
Visar 22 av 22 produkter

Njut i en skön balkongsoffa

En balkong kan vara den perfekta platsen för att koppla av och njuta av en kopp kaffe eller en god bok. Men för att skapa den ultimata avkopplingsplatsen behöver du bekväma möbler, och det är där balkongsoffor kommer in i bilden. Med en balkongsoffa kan du njuta av den friska luften och solskenet utan att behöva lämna ditt hem. Hos Chilli hittar du ett brett utbud av balkongsoffor i olika storlekar, stilar och material, så att du kan hitta den perfekta möbeln för din balkong. Så ta tag i en kopp te och slå dig ner på din nya balkongsoffa för att njuta av din egen lilla oas i staden.

Balkongsoffor billigt online hos Chilli

 • Vilken balkongsoffa passar min lilla balkong?

  Bara för att man har en liten balkong betyder inte det att man inte vill kunna sitta där och njuta av kvälls- eller morgonsolen. Välj då en liten balkongsoffa från oss som gör att du kan sitta bekvämt på balkongen i alla fall. Här hos oss på Chilli finner du flera olika varianter av små soffor att ha på din balkong. En hörnsoffa kan passa bättre till den mindre balkongen. Vi förstår att det kan vara svårt med balkongmöbler när du har ont om plats. Men vi på Chilli har med all säkerhet något som passar hemma hos dig.
 • Vilken typ av balkongsoffor erbjuder Chilli?

  Vi erbjuder dig ett brett utbud av olika typer av soffor för balkongen. De kommer i olika utformning samt material och storlek. Vi har billiga balkongsoffor för dig i rotting och diverse olika träslag, såsom vår populära pallsoffa. En del av våra balkongsoffor har även klädda dynor.
 • Kan jag köpa loungemöbler till min balkong hos er?

  Absolut. Hos oss kan du köpa både loungesoffa till din balkong, men även en loungefåtölj om det skulle passa dig bättre. En fåtölj till balkongen ger dig mer utrymme för andra saker.
 • Hur tar jag hand om min balkongsoffa?

  Det beror lite grann på vad du väljer för typ av soffa till din balkong. Balkongsoffor i trämaterial kan du behöva olja in då och då för att de ska hålla sig fina och fräscha säsong efter säsong. Medans de i rotting inte kräver särskilt mycket mer underhåll, mer än en tvätt lite då och då.