Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Utegrupp

Cafegrupp & cafeset

314 st produkter
Visar 24 av 314 produkter
1
...
14

Ska du inreda en liten balkong eller uteplats? Då kan ett cafeset vara ett smart val för dig. En cafegrupp är utemöbler som ofta är nätta och hopfällbara eller stapelbara och därför fungerar bra för dig som har en mindre utomhusyta. Självklart finns det även cafeset med större möbler som blir snyggt på den lite rymligare uteplatsen. På Chilli hittar du caféstolar och cafébord i olika stilar och utföranden, bland annat i trä, aluminium, mosaik och konstrotting. Välkommen att utforska vårt breda utbud och köp din cafégrupp billigt online.

  • Vad ska jag tänka på när jag köper ett cafeset?

    Det första du behöver tänka på vid val av caféset är hur stor eller liten balkong, uteplats eller trädgård du har för att avgöra hur många cafestolar och bord du behöver. När du inreder en liten balkong kan det vara bra att välja utemöbler med smarta funktioner, som hopfällbara bord och stolar. På en liten utomhusyta kan ett mindre caféset med ett bord och två hopfällbara caféstolar räcka och på en större uteplats kan du istället satsa på en större cafegrupp i konstrotting. En cafégrupp fungerar även utmärkt som ett komplement till loungemöbler i en stor trädgård eller på en altan. Värt att fundera över är också vilken storlek på cafeset du behöver samt vilken stil och känsla du är ute efter. Ett cafeset i trä ger ett traditionellt och varmt intryck medan färgglada cafestolar och bord i stål, kanske med mosaik på, kan ge din uteplats en mer excentrisk och medelhavs känsla.
  • Hur tar jag hand om min cafégrupp?

    Våra cafemöbler är tillverkade i väderbeständiga material för att klara av att stå utomhus och tåla både sol och regn. Ju bättre du tar hand om dina cafemöbler desto längre håller de sig fina och i bra skick, bra för både miljön och plånboken! Cafeset i stål, mosaik och akaciaträ är lätta att rengöra med en fuktig trasa. Cafestolar och cafebord i trä kan behöva lite extra omsorg. Slipa och olja in dina trämöbler regelbundet för att förlänga cafmöbelns livstid. Det är bra om du kan förvara ditt cafeset inomhus i till exempel ett garage eller förråd under vinterhalvåret, även om många material tål att stå ute året om så håller de sig i bäst skick vid korrekt vinterförvaring. Du kan även täcka möblerna med möbelöverdrag om du inte har möjlighet att förvara cafémöblerna inomhus.
  • Kan jag köpa fler stolar till mitt cafeset?

    Du kan addera fler caféstolar om ditt behov eller dina förutsättningar ändras. Mixa olika material och stilar för en ombonad känsla eller köp ytterligare en cafegrupp i samma utförande för att ge din uteplats eller balkong ett mer enhetligt intryck.