Balkongmöbler & cafémöbler

156Produkter
Våra bästa deals
Populära filter:
Sortera på

Cafémöbler är inte bara till för caféer, utan de passar lika bra som balkongmöbler eller på uteplatsen. Cafemöbler och balkongmöbler är inte bara eleganta och stiliga, utan även mycket robusta, stabila och bekväma. De gör att en balkong eller uteplats genast ser lite finare och mer inbjudande ut. Cafémöbler och balkongmöbler passar lika bra på balkongen som ute i trädgården, och här finns en mängd olika utföranden - från enkla stolar till prisvärda soffor för flera personer med tillhörande cafébord.

Balkongmöbler och cafémöbler gör att du kan njuta lite extra av sommaren och våren. Ät din frukost i utemöbler på din balkong utomhus när solen börjar värma gott, eller njut av sommarkvällen och dela en dessert med någon du tycker om. Vad du än är ute efter gällande utemöbler till din trädgård, balkong eller uteplats (eller till ditt café) så kan du hitta ett fint utbud bland Chillis balkongmöbler och cafémöbler. Möbler som gör att du kan få mer ut av sommaren, små som stora stunder. 

I vårt stora sortiment av nättare utemöbler hittar du:   

  • caféset
  • balkonggrupp 
  • soffa balkong
  • cafebord
  • cafestolar

Komplettera, med fördel, din utegrupp med ett parasoll som kan skydda dig från solens starka strålar, eller sommarregn - så kan du njuta ännu längre av dina nya möbler. Beställ dina utemöbler, enkelt och smidigt, online i vår webshop. Vi bjuder på fri frakt och du har hela 365 dagars öppet köp! 

Filter
Sortera på Populärast
Utseende
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa deals
Serie
Funktion
Form
Färg
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Antal sittplatser
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar