Skippa sidhuvud och gå vidare.

Just nu - upp till 60% rabatt på sommarens utemöbler!

Grill & utekök

Kolgrillar

9 st produkter
Visar 9 av 9 produkter

Det finns få saker som slår att grilla mat utomhus på en varm sommarkväll. En kolgrill ger en autentisk smakupplevelse och är enkel att använda, samtidigt som den skapar en mysig stämning på grillfesten. Oavsett om du är en erfaren grillmästare eller nybörjare finns det en kolgrill som passar dina behov och budget på Chilli. Utforska vårt utbud av kolgrillar och hitta din perfekta partner för sommarens grillningar!

Grilla i sommar med en kolgrill från Chilli

Vad är fördelen med en kolgrill över en gasolgrill?

En kolgrill ger en autentisk smak och ger maten en unik grillkaraktär som inte kan uppnås med en gasolgrill. Kolgrillar är också mer portabla och kan användas på platser där gasolgrillar inte är praktiska, till exempel på campingresor eller vid stranden. Dessutom är kolgrillar ofta billigare att köpa och underhålla, eftersom de inte behöver en gasbehållare eller dyra reservdelar.

Hur rengör jag min kolgrill efter användning?

För att rengöra din kolgrill efter användning, borsta av gallret med en stålborste medan det fortfarande är varmt. Ta sedan bort askan och rengör insidan med en fuktig trasa. Du kan också använda en grillrengöringsspray för att göra processen enklare.

Hur tänder jag en kolgrill på bästa sätt?

För att tända en kolgrill på bästa sätt, börja med att placera kol i en hög i mitten av grillen och häll tändvätska på kolen. Låt tändvätskan sugas upp i kolen i några minuter och tänd sedan kolen med en tändsticka eller en låga. När kolgrillen har tänds, vänta tills kolen har täckts med ett lager av aska innan du placerar maten på grillen för bästa resultat. Undvik att använda för mycket tändvätska och följ alltid tillverkarens instruktioner för säker användning av din kolgrill.