Skippa sidhuvud och gå vidare.

Till dig - 300 kr extra rabatt på allt!* Ange kod: SAVE300

Upphör om:

*Gäller när du handlar för minst 4 000 kr. 

Kolgrillar

Klotgrill

4 st produkter
Visar 4 av 4 produkter
Attention grillentusiaster! Letar du efter den perfekta grillen som kan hantera alla dina kulinariska ambitioner? Då är en klotgrill det perfekta valet för dig. Med sin runda form och lock är klotgrillen idealisk för att laga allt från hamburgare till helstekt kyckling. På Chilli hittar du ett brett utbud av klotgrillar i olika storlekar och modeller, från klassiska grillar till moderna varianter med smarta funktioner.

Vad är en klotgrill?

En klotgrill är en typ av grill som har en rund form och en lock som kan öppnas och stängas. Grillen är vanligtvis utformad för att användas med kol, men det finns också modeller som kan användas med gas eller elektricitet. Klotgrillar är populära för sin förmåga att bibehålla värmen och fördela värmen jämnt, vilket gör dem idealiska för att grilla allt från kött till grönsaker.

Finns det tillbehör till klotgrillar på Chilli?

Ja, på Chilli hittar du ett brett utbud av tillbehör till klotgrillar, inklusive grillspett, grillgaller och lockhållare. Utforska vårt sortiment för att hitta allt du behöver för att bli en grillmästare.

Vad är fördelarna med att använda en klotgrill?

En klotgrill är idealisk för både direkt och indirekt grillning, vilket ger dig mer flexibilitet när du tillagar maten. Dessutom håller den runda formen värmen jämnt och locket hjälper till att behålla fukten, vilket ger dig möjlighet att laga mat som är saftig och välsmakande.