Loungeset utemöbler|Konstrotting| Smart inbyggd förvaring

Svart

Artikelnummer: 1139157
Antal
1

Specifikationer

Mått
Bredd210 cm
Längd210 cm
Höjd70 cm
Övrigt
FärgnamnSvart
Färg

Produktinformation

Loungeset utemöbler i vävd konstrotting med förvaring

Snyggt loungeset utemöbler i konstrotting av hög kvalitet med smart inbyggd, regntät förvaring i sitsen för t ex dynor, kuddar och filtar. Så nu behöver du inte köpa till platskrävande och dyra dynboxar för att hålla dina dynor skyddade från regn och smuts! Förvaringen kommer du enkelt åt genom tre stycken luckor på framsidan av soffan och sedan är det bara att skjuta in dynorna. Du behöver alltså inte lyfta på någon tung sits för att komma åt förvaringen.

Detta loungeset är 210x210cm (LxB) och 70cm hög. Bord ingår. Bordet är 70x70cm samt 40cm högt och har en 5mm tjock glasskiva av svart härdat glas. Rottingen är handvävd i tät svart väv. Antracitgråa sittdynor ingår (tjocklek 7cm), samt 20cm extra tjocka kuddar för ryggstöd.

Varje modul är 70cm djup och kanten är ca 10cm tjock. Det innebär att sittdjupet är ca 60cm. Sitthöjden är 40cm.

Loungegruppen är modulbaserad, så det går att placera den på flera alternativa sätt. T.ex en lång och en smal del (se bild) med kortsidan åt vänster/höger, eller med lika långa sidor. Det betyder också att du kan välja var du vill placera modulerna med förvaringsluckorna.

Dynor med avtagbar klädsel

Dynornas ytterklädsel kan tas av (öppnas med dragkedja) och tvättas vid behov.

Loungemöbler av hög kvalitet

Inbyggd förvaring

Det mest uppseendeväckande och unika med denna loungegrupp är som sagt den inbyggda förvaringen. Under sitsen får du plats med soffans dynor, filtar eller annat som du snabbt vill kunna plocka undan och skydda om ett regnmoln skulle dyka upp när du sitter och njuter på din uteplats.

De inbyggda dynboxarna är frontmatade och de diskreta luckorna är även de helt i konstrotting för att inte tumma på soffans design. Med möbeln följer ett regnskydd i PE-material som du enkelt eftermonterar i dynlådan när soffan är ihopskruvad. Observera att regnskyddet inte är monterat på produktbilderna på denna loungegrupp. Sedan är det bara att lägga in det du önskar att förvara under sitsen. Vid kraftigt skyfall finns dock en risk för att lite fukt kan tränga eftersom regnskyddens täthet kan variera något beroende på montering och hantering.

Behöver du hjälp?

Ring oss på 08 - 400 127 67

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Öppettider:

  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt

Shoppa våra Instagram-favoriter